Gumenjaki - Napihljivi čolni za zabavno dopustovanje

Po celoletnem napornem delu si vsi z veseljem privoščimo nekaj dni dopustovanja na morju, kjer se v poletni vročini lahko ohladimo v prijetno hladni vodi. Dopustniški užitek pa si lahko popestrimo z gumenjaki različnih vrst. Ti gumijasti napihljivi čolni so vir neusahljive zabave. V centru KMC, kjer so avanturistom na voljo različni motorji in vsa motoristična oprema, že vrsto let kupce razveseljujejo tudi navtična oprema, različna plovila in izvenkrmni motorji. Prodaja gumenjakov že nekaj let narašča, saj so gumenjaki resnično praktični in primerni tako za družine kot za posameznike, željne zabave na morju.

Gumenjaki

Gumenjaki za hitro in enostavno uporabo

Majhni in praktični gumenjaki iz serije Yam Basic so idealni za tiste, ki si želijo napihljiv čoln čim hitreje spraviti v vodo in iz njega, ne da bi za to potrebovali veliko truda. To so majhni gumijasti napihljivi čolni / gumenjaki, ki jih zlahka napihnete in po uporabi spet pospravite. Zaradi njegove velikosti je tudi prevoz zelo enostaven, kljub temu pa je varen, uporabniku prijazen in zanesljiv čoln, ki ga boste zlahka upravljali. Če mu dodate še izvenkrmni motor, zabavi ne bo konca! Enostavno, hitro in po ugodni ceni - vse tisto, kar je na počitnicah najpomembnejše - vam ponujajo gumenjaki Yamaha.

Gumijasti čolni za vso družino

Gumenjaki z enostavnim upravljanjem in odlično vodljivostjo so odlična zabava za vso družino. Ker so napihljivi čolni Yam Sport kompaktni in lahki, je transport zelo enostaven, obenem pa so v vodi izjemno varni in zanesljivi. Za odličen nadzor so opremljeni s komorno napihljivo kobilico, lahko pa jim seveda dodate še izvenkrmni motor. Gumenjake lahko uporabljate kot pomožne čolne pri večjih plovilih ali za ribolov, zabavo in uživanje na dopustu. Z gumenjaki Yamaha se zabava v vodi nikoli ne konča! V podjetju KMC vam poleg prodaje gumenjakov zagotavljamo tudi strokovno svetovanje, servis in vse nadomestne dele.

KMC | Gumenjaki, gumijasti čolni, napihljivi čolni, prodaja gumenjakov, napihljiv čoln - povezave do naše spletne strani: