Čelade Nolan - Varna strast na dveh kolesih

Motoristična čelada je najpomembnejši del motociklistove opreme, saj je glava med vožnjo, predvsem pa med padci, zelo izpostavljen del telesa. Žal še vedno veliko ljudi izbira čelado glede na njen videz in ceno, ne pa na podlagi kakovosti in potrebe. Predvsem je pomembno, da je čelada prave velikosti, sicer lahko naredi veliko škode. Druga pomembna lastnost je kakovost materialov in izdelave: motoristične čelade Nolan so vrhunske v vseh pogledih, zato je dodatno razmišljanje povsem odveč. Vse, kar morate poskrbeti, je, da čelada Nolan ustreza vašim potrebam in vrsti vožnje ter izbrati ustrezno velikost - za ostalo bomo poskrbeli mi!

Čelade Nolan - Tradicija in sodobnost obenem

Podjetje Nolan čelade izdeluje že več kot 40 let. Izkušnje na področju proizvodnje in varnosti so najpomembnejše, na kar se lahko opira izdelovalec čelad. Hkrati pa je nujno, da se izkušnjam pridruži sodobna tehnologija z novimi materiali, ki so trpežnejši in varnejši. Ravno z združevanjem tradicije in sodobnosti je motoristična čelada Nolan na področju motociklizma postala sinonim za kakovost in inovativnost. Z lastnim razvojnim in testnim oddelkom lahko nenehno dopolnjujejo čelade Nolan in izboljšujejo njihovo kakovost. Veseli smo, da vam v moto trgovini KMC lahko ponudimo tako vrhunske izdelke. Pri nas boste lahko dobili vse potrebne podatke in nasvete za čiščenje in nego čelade, svetovali vam bomo tudi pri nakupu ostale moto opreme, tako da bo vaša vožnja z motorjem vedno varna in prijetna.

Čelade Nolan

Motoristična čelada Nolan - Udobnost in zanesljivost po ugodni ceni

Že vseskozi, torej od začetka 70. let prejšnjega stoletja, so izdelovalci čelade Nolan stremeli k enemu samemu cilju: izdelati čelado, ki bo udobna, varna in cenovno sprejemljiva. In še vedno so čelade Nolan sinonim za kakovost in varnost, ki jo mora nuditi prava motoristična čelada. Ker se tega dobro zavedamo, za čelado Nolan velja kar 5-letna garancija, na voljo pa so vam tudi vsakoletni brezplačni zimski servisni pregledi. V pestri paleti čelad Nolan, ki so na voljo v trgovini KMC, se bo zanesljivo našla takšna, ki bo za vas kot ulita.

KMC | Čelade Nolan, čelada Nolan, motoristična čelada - povezave do naše spletne strani: