Kakovostne in varne čelade za motokros

Bližajo se topli spomladanski dnevi in spet bojo ceste zavzeli motoristi. Za udobno in varno vožnjo pa je treba imeti dobro zaščitno moto opremo, ki mora brezhibno služiti svojemu namenu. Na motor ni priporočljivo sesti brez zaščitne čelade, pa čeprav se zapeljete samo za par sto metrov. Zagotovite si varne in kakovostne čelade za motokros in ostala motoristična oblačila pri nas.

Motoristična oblačila so zelo zaželjena

Poleg čelade za motokros je močno priporočljivo nositi tudi primerne ščitnike za komolce in kolena, škornje in primerna motoristična oblačila. Moto oprema je zaželjena tako za profesionalne kot za rekreativne motoriste. Pri nas dobite vso potrebno opremo, le obiščite nas in svetovali vam bomo. Trudimo se kar se da prilagoditi ceno in kakovost, da dosežemo vašo optimalno zadovoljstvo. Več si preberite na povezavi:http://www.kmc.si/si/motocikli/celade/dodatna-oprema-za-celade-g3469.shtml

Zaščitne čeladeVizirji za čelade

Avg čelade za motokros

Pri nas vam nudimo pestro izbiro čelad za motokros različnih blagovnih znamk. Poleg AVG čelad so na voljo tudi druge kakovostne čelade priznanih blagovnih znamk, kot so IXS, GREX, AIROH in NOLAN. Varna motoristična oprema je nepogrešljiva za vse motoriste, zato je prav, da je ta le najboljša. Čelada za motokros je najpomembnejši element zaščitne opreme, saj varuje glavo ter vrat pred manjšimi ali hujšimi poškodbami. Za razliko od nekaterih drugih čelad je naša čelada primerna za uporabo tudi po padcu. Avg čelade so izdelane iz trpežnega polikarbonata, ki omogoča bradnemu in temenskemu delu čelade učinkovito zračenje, notranja podloga pa je snemljiva. Pri izbiri avg čelade je potrebno upoštevati vaše izkušnje in razdaljo voženj. Avg čelade se namreč razlikujejo od posameznika do posameznika glede na njegov profil.

MOTORISTIČNA OPREMA

Za vas imamo na voljo čelade za motokros vseh barv in motivov, odštekane čelade in čelade z vezirji ali brez. Na voljo so tudi otroške čelade.