Vrhunske športne čelade za ljubitelje hitrosti

Podjetje KMC d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2006 in nudi ugodne Yamaha motorje, dodatno opremo kot so čelade, rezervne dele in oblačila. Naš cilj je ponuditi celotno paleto Yamaha izdelkov na enem mestu, poleg Yamaha programa pa lahko pri nas najdete tudi vso ostalo motoristično in navtično opremo ostalih blagovnih znamk. Čelade so vam na voljo v več različnih modelih in barvah, od najbolj odštekanih čelad do nevpadljivih, seveda pa so vam na voljo tudi različne velikosti čelad.

Čelada HJC RPHAČelada HJC IS 17


Čelade HJC na voljo v KMC centru na Dolenjski cesti 242c v Ljubljani

Varnost je v cestnem prometu izjemno pomembna, zato je nujno, da med vožnjo nosite čelado, ki zagotavlja primerno varnost in udobje. Športne čelade HJC, ki so prilagojene za vožnjo pri najvišjih hitrostih. Zunanja školjka se zaradi več velikosti čelad natančno prilega glavi voznika, vizir za čelado pa nudi primerno zaščito, se ne pomika in se lahko delno pripre za dodatno prezračevanje. Čelade HJC so primerne za vožnjo v vsakem vremenu, na dirkališču ali cesti, poleg tega pa čelade odlikujejo priročnost, varnost in zaradi oblazinjenega notranjega dela tudi udobje, ki je izjemno pomembno pri daljših vožnjah.

PREVERITE PONUDBO HJC ČELAD


Pri nas je možno predhodno testiranje motorjev in čelad

V kolikor imate težave pri odločitvi, kateri motor bi izbrali, ali katera čelada bi bila primerna za vas, je v KMC centru v Ljubljani možno testiranje vseh Yamahinih izdelkov. Ko boste opravili testiranje, se boste lažje odločili, kakšen motor je primeren za vas in ali vam ustreza tista odštekana čelada. Za vse izdelke v naši ponudbi tako vizirje za čelado, čelada za moped, motorje kot čelade HJC veljajo garancijski pogoji v skladu z zakonodajo. Obiščite našo poslovalnico in izberite svojo čelado tudi vi.

V PONUDBI TUDI NAVTIČNA OPREMA