KMC moto center - novi in rabljeni motocikli in skuterji Yamaha

KMC moto

KMC moto center je največji prodajalec motorističnega in navtičnega programa Yamaha v Sloveniji. V ponudbi KMC moto centra so tako novi kot rabljeni motocikli in skuterji Yamaha, napihljivi čolni,vodni skuterji Yamaha, moto deli, izvenkrmni motorji, motoristična oblačila in obutev, motoristične čelade ter ostala moto oprema.


Motocikli Yamaha so znani po svoji visoki kakovosti, ki vam obljublja zanesljivo, udobno in varno vožnjo. Med najbolj priljubljenimi je zagotovo Yamaha motocikel YZF-R1, ki ga dobro poznajo vsi ljubitelji razreda MotoGP. Bogata ponudba v KMC moto centru pa vključuje tudi mnoge druge serije - na voljo so vam motocikli Yamaha Supersport, V MAX, MT serija, Sport touring, FZ serija, XJ serija, Street, Adventure, Competition, Cruiser in drugi.


Če ste torej navdušeni nad motocikli Yamaha, čim prej obiščite KMC moto center. Da se boste ležje odločili, vam v KMC moto centru ponujamo tudi možnost testne vožnje.

Skuterji Yamaha - tako manjši kot veliki zagotavljajo udobno vožnjo

Skuterji Yamaha zagotavljajo udobno vožnjo. Zlasti manjši skuterji Yamaha so idealna rešitev za premagovanje kratkih razdalj, z njimi pa se lahko izognete tudi gneči na cesti. Močnejši skuterji Yamaha pa so primerni tudi za daljša potovanja, saj imajo veliko prostora za shranjevanje prtljage. Med najbolj priljubljenimi je zagotovo Yamaha skuter YQ 50 Aerox WGP 50th Anniversary, ki po zaslugi vodno hlajenega 2-taktnega 50-kubičnega motorja omogoča doseganje povsem zadovoljivih hitrosti. Njegov privlačen športen oklep bo pritegnil marsikateri pogled. Uživanje v mestni vožnji pa ponuja skuter Yamaha Neo's s svežimi tekočimi linijami, dvojnimi in estetsko dovršenimi žarometi ter preglednimi LCD-prikazovalniki.

Motocikli Yamaha

Poleg novih v KMC moto centru tudi rabljeni motocikli

Ker nakup motocikla ali skuterja ni vedno poceni, vam svetujemo, da pred nakupom dobro preučite svoje želje in finančne zmožnosti. Če se vam novi motocikli ali skuterji Yamaha zdijo predragi, smo za vas v KMC moto centru pripravili tudi ponudbo rabljenih motociklov. Rabljeni motocikli niso le motocikli Yamaha - ponudbo sestavljajo tudi rabljeni motocikli drugih blagovnih znamk in različnih razredov. Vsi rabljeni motocikli v KMC moto centru pa so ravno tako kakovostni kot novi. Pred prodajo jih skrbno pregledamo, zato so tehnično brezhibni. V primerjavi z novimi pa so rabljeni motocikli seveda cenovno precej ugodnejši.

Obiščite nas - ne bo vam žal. Vabljeni tudi na našo spletno stran.


KMC d.o.o. | Motocikli Yamaha, rabljeni motocikli - povezave do naše spletne strani: