Pošlji povpraševanje

Prodaja pnevmatik vrhunskih proizvajalcevZimske pnevmatike Bridgestone

V Vulkanizerstvu Špan lahko kupite kvalitetne pnevmatike vrhunskih proizvajalcev. Zavedamo se, da je kakovost pnevmatik izjemno pomembna, saj se mora vozilo v vsakem trenutku dobro oprijemati cestišča. Na voljo so vam letne, zimske in celoletne pnevmatike, ki ob upoštevanju cestnoprometnih predpisov zagotavljajo varno in udobno vožnjo.

Prodaja pnevmatik poteka v poslovalnici ali preko spleta, izbirate pa lahko med mnogimi znanimi proizvajalci:

  • BF Goodrich
  • Bridgestone
  • Goodyear
  • Dunlop
  • Michelin
  • Pirelli
  • Sava
  • Mnoge druge pnevmatike vrhunskih proizvajalcev

Poleg prodaje pnevmatik vam nudimo tudi različne vulkanizerske storitve. Montaža, popravilo, hramba pnevmatik - vse to in še več v Vulkanizerstvu Špan po izjemno ugodnih cenah.

Pnevmatike lahko naročite kar preko spleta

Prodaja pnevmatik poteka preko spletne strani, lahko pa se oglasite tudi v eni izmed naših dveh poslovnih enot, kjer vam bomo z veseljem svetovali. Prodaja pnevmatik na spletu je izredno enostavna, ponudba pa zelo bogata. Ker je izbira pestra, se najdejo pnevmatike za še tako zahtevnega kupca. Preko spleta je nakup enostaven in ugoden, saj so pnevmatike pogosto v akciji. Poleg tega, da so cene nizke, lahko enostavno preverite tudi dobavljivost. Sicer so večinoma vedno dobavljive, v nasprotnem primeru pa poskrbimo, da boste postali ponosni lastnik novih pnevmatik v najkrajšem možnem času. Prodaja pnevmatik predstavlja glavni del naše spletne trgovine, na voljo pa so vam tudi aluminijasta platišča, jeklena platišča, okrasni pokrovi, varnostni vijaki in ostali vulkanizerski produkti. Vabimo vas, da si ogledate našo spletno trgovino - prodaja pnevmatik še nikoli ni bila tako enostavna.

Letne pnevmatike PirelliProdaja pnevmatik - nudimo vam kvalitetne pnevmatike po ugodnih cenah

Pnevmatike lahko naročite kadarkoli, saj prodaja pnevmatik na spletu poteka 24 ur na dan in 7 dni v tedni. Ponujamo vam pnevmatike različnih dimenzij in cenovnih razredov. Zavedamo se, da je mnogim ljudem težko globoko seči v žep, zato so cene za večino naših pnevmatik izjemno nizke. Pri nas so vam na voljo tako letne kot zimske pnevmatike, lahko pa se odločite tudi za celoletne. Priporočamo vam, da vaše pnevmatike ustrezno menjate, saj so pozimi kazni za neustrezne gume zelo visoke. To lahko storite v Vulkanizerstvu Špan, saj vam nudimo tudi storitve, kot so montaža, popravilo in hramba pnevmatik.


Na voljo vam je tudi montaža pnevmatik, popravilo pnevmatik in hramba pnevmatik

V našem podjetju poskrbimo za ustrezno montažo pnevmatik. Ker se z vulkanizerstvom ukvarjamo že dobrih dvajset let, montaža poteka izredno hitro in natančno. Nudimo vam tudi ugodno popravilo pnevmatik, saj se zavedamo, da je nakup novih kar velika investicija. Na voljo pa vam je tudi hramba pnevmatik. Vaše pnevmatike premažemo z glicerinskim premazom in ustrezno zavarujemo pred zunanjimi vplivi. V Vulkanizerstvu Špan kvalitetno poskrbimo za vaše pnevmatike.

Avtoservis Špan d.o.o.| Prodaja, hramba, montaža in popravilo pnevmatik - povezave do naše spletne strani: