Pošlji povpraševanje

Pnevmatike zagotavljajo varno vožjo v vozilu

Pnevmatike so izjemno pomemben del vsakega vozila, saj boste le s kakovostnimi pnevmatikami imeli dober oprijem na cesti, s tem pa boste poskrbeli za vašo varnost in varnost ostalih udeležencev v prometu. V podjetju Špan nudimo kakovostne vulkanizerske storitve in smo vodilni vulkanizerski center v Sloveniji z več kot 45.000 zadovoljnimi strankami, obenem pa imamo tehnološko najnaprednejše storitve, ki zagotavljajo le najboljše za naše stranke. Nudimo vam hitro in kakovostno menjavo pnevmatik različnih vrst, obenem pa pri nas lahko ugodno kupite kakovostne znamke pnevmatik za vožnjo v zimskih razmerah, ko je cestišče lahko pomrznjeno ter za vožnjo v vročih, letnih mesecih. Prepričani smo, da boste z našimi storitvami in prodajo pnevmatik izjemno zadovoljni, saj sledimo najsodobnejšim trendom in postavljamo nove standarde pri vulkanizerstvu. Letne pnevmatike, celoletne ali zimske pnevmatike, pri nas najdete vse vrste.

montaža pnevmatik Špan

Pnevmatike – premontaža, popravila in uravnoteženje

Nakup pnevmatik je nujen del vsakega lastnika vozila, saj je z zakonom določeno, da moramo pozimi voziti v zimskih gumah, medtem ko moramo poleti imeti letne gume. Druga opcija je, da imamo na vozilo celoletne pnevmatike, ki so primerne tako za poletje kot zimo, a se takšne pnevmatike veliko hitreje zrabijo, kar pomeni, da jih moramo večkrat zamenjati. V podjetju Špan vam zagotavljamo izjemno sodoben vulkanizerski center, kjer se ukvarjamo z različnimi vrstami storitev od premontaže pnevmatik vseh tipov (RFT, DSST in BSR) na najsodobnejših napravah, uravnoteženje pnevmatik, popravila in finish uravnoteženje ter optične nastavitve podvozja, vse z namenom, da bodo pnevmatike dobro delale in poskrbele za kvalitetno vožnjo ter varnost oseb v avtu. Poleg popravila pnevmatik vam zagotavljamo tudi popravilo in ravnanje poškodovanih alu platišč, barvanje vseh vrst alu platišč, peskanje alu in kovinskih platiš ter ostalih avto delov in poliranje. Prepričani smo, da boste z našimi storitvami izjemno zadovoljni in se boste pridružili našim zadovoljnim strankam.

Pnevmatike vseh znamk in tipov vozil

pnevmatike Špan

Podjetje Špan je specializirano za prodajo pnevmatik in platišč za vse znamke in tipe vozil, obenem pa imamo ekipo izkušenih in strokovno usposobljenih prodajnih svetovalcev, ki vam bodo z veseljem svetovali, katere pnevmatike bodo najboljše za vaše vozilo. Celotno storitev prodaje in menjave pnevmatik v podjetju nadgradimo tudi z možnostjo hrambe vaših pnevmatik, s čimer se boste izognili neprijetnemu skladiščenju sezonskih pnevmatik, obenem pa boste privarčevali pri času in ga izkoristili za druženje z vašimi najljubšimi osebami ali preživljanju prostega časa v naravi. Vse pnevmatike hranimo v računalniško vodenem skladišču, kjer so idealni pogoji za hrambo, obenem pa zaradi računalniškega seznama ne pride do napak in izgube pnevmatik. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato zagotavljamo celovito storitev od prodaje, menjave do hrambe pnevmatik, obenem pa zagotavljamo kakovost in ugodno ceno, ki navdušujeta.

Letne pnevmatike in ostale po ugodni ceni

Prodaja pnevmatik v podjetju Špan poteka preko spleta ali v poslovalnici, izbirate pa lahko med vsemi znani proizvajalci: Goodrich, Bridgestone, Goodyer, Dunlop, Michelin, Pirelli in drugimi vrhunskimi proizvajalci, ki zagotavljajo kakovostne pnevmatike različnih dimenzij. Nudimo vam tako letne pnevmatike kot celoletne ter zimske pnevmatike, ki so izjemno kakovostne in na voljo po ugodni ceni. V podjetju se trudimo biti inovativni in stremimo k razvoju, zato lahko z veseljem poudarimo, da imamo v naši ekipi tudi robota za menjavo pnevmatik, ki je namenjen predvsem najzahtevnejšim nizko-presečnim pnevmatika in velikim ter dražjim aluminijastim platiščem. Z njim lahko menjamo vse komplete gum, ki imajo vgrajen senzor za nadzor tlaka. V kolikor imate glede prodaje letnih pnevmatik in pnevmatik za zimo, menjavi ali hrambi, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali. Mi smo najboljši naslov za pnevmatike v Sloveniji.