Pošlji povpraševanje

Hramba pnevmatik

Hramba in montaža pnevmatik

PodjetjeAvtoservis Špan d.o.o. je specializirano podjetje za vulkanizerske storitve kot so prodaja, montaža in popravilo pnevmatik za vse vrste vozil. Omogočena je tudi hramba pnevmatik pri sezonski menjavi letnih in zimskih gum v za to pripravljenem skladišču. Hramba pnevmatik pri nas vam bo olajšala menjavo gum, saj vas bodo pri nas do naslednje sezonske menjave počakale v hrambi. Skladišče je urejeno po standardih za hrambo pnevmatik, zato bo hramba v naših prostorih poskrbela, da bodo gume do naslednje sezone ostale nepoškodovane, s tem pa boste prihranili tudi nekaj prostora v vašem domu ter skrbi pri prevozu pnevmatik do vulkanizerja.

Sezonska hramba ter prodaja pnevmatik in platiščPnevmatike Pirelli

Avtoservis Špan d.o.o.vam pri zamenjavi sezonskih gum omogoča hrambo le-teh v svojih skladiščih. Hramba pnevmatik zajema premaz z glicerinskim premazom, vsako gumo posebej pa nato vstavimo v vrečko, s čimer jih ohranimo v takem stanju, v kakršnem ste nam pnevmatike zaupali.


Specializirani smo tudi za prodajo pnevmatik, platišč, vijakov. Prodaja pnevmatik zajema pnevmatike vseh priznanih izdelovalcev gum kot so Michelin, Goodyear, Dunlop, Bridgestone, Continental, Pirelli, Bf Goodrich, Sava, Kleber, Nokian, Kormoran po konkurenčnih cenah. Montaža in popravilo pnevmatik za vsa vozila je še ena karakteristika, ki nas odlikuje.

Hramba ali nakup novih pnevmatik

Hramba pnevmatik je ekonomična pri nedotrajanih gumah. Nudimo vam popravilo pnevmatik pred hrambo in naslednja montaža bo enostavna. Če se odločate za nakup novih, vam zagotavljamo, da je prodaja pnevmatik pri nas hitra in ugodna. Na zalogi imamo vse vrste pnevmatik, zato prodaja poteka nemoteno. V kolikor jih nimamo na zalogi, jih v najkrajšem možnem času dostavimo. Prodaja vključuje tudi strokovne nasvete in pomoč naših strokovnjakov pri izbiri pnevmatik, le-te pa si lahko pred nakupom tudi ogledate v naši prodajalni.

Hramba in montaža pnevmatik

Hramba pnevmatik v podjetjuAvtoservis Špan d.o.o. je kvalitetna in ugodna, prav tako pa časovno ekonomična. Pnevmatike vas počakajo v našem skladišču, s čimer bo sezonska montaža pnevmatik tako enostavnejša za vas, saj hramba omogoči, da vas pnevmatike počakajo v hrambi, vi pa privarčujete čas in stroške s prevozom. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bodo hramba, montaža ali popravilo pnevmatik kakovostne in ugodno opravljene storitve, s katerimi boste nadvse zadovoljni.

Vulkanizerstvo Špan | Hramba, prodaja, montaža in popravilo pnevmatik - povezave do naše spletne strani: