Zimske gume za avto - primerjava gum različnih priznanih proizvajalcev

V Sloveniji je zakonsko določen čas menjave letnih gum z zimskimi, in sicer je to od 15. novembra do 15. marca. Strokovnjaki pa priporočajo, da čas menjave zimskih gum prilagodite temperaturam, ko temperature padejo pod 7 stopinj Celzija. Pri menjavi gum moramo biti pozorni na globino profila zimske gume, saj le primerna globina profila zagotavlja optimalno delovanje gume in varnost pri vožnji. V podjetju Vulkanizerstvo Furlan imamo dolgoletne izkušnje s prodajo in menjavo zimskih in letnih gum za avto. Na naši spletni strani je na voljo tudi spletni iskalnik gum, kjer lahko tudi primerjate lastnosti gum različnih priznanih proizvajalcev gum. Primerjava zimskih gum je idealna rešitev, če ne veste, za katere zimske gume za avto bi se odločili. Pri odločitvi pa vam lahko pomagamo tudi mi. Strokovno vam bomo svetovali in posredovali podatke oziroma primerjavo zimskih gum.

Zimske gume - primerjava globine profila kvalitetne zimske gume za avto v Sloveniji


Poskrbite, da bo vaš avto primerno »obut« - kvalitetne zimske gume po ugodnih cenah

Če je čas, da vaš avto stopi v nove čevlje, potem boste pri nas dobili najbolj primerno obutev zanj - kvalitetne, zanesljive in trpežne gume za avto. Veliko je ponudnikov zimskih gum v Sloveniji, le pri nas pa boste dobili tudi 20 % popust za nakup zimske gume z gotovino. Vsak voznik dvakrat na leto zamenja gume na avtu, le malokdo pa natančno ve, katere gume izbrati. Primerjava zimskih gum je idealna rešitev za lažjo odločitev. Tukaj pa nastopimo mi. Dolgoletne izkušnje so nam dale potrebno strokovno znanje o gumah in globini profila zimskih gum ter njihovih lastnostih, da vam bomo lahko strokovno svetovali pri izbiri najprimernejših zimskih gum za vaš avto.

PRIMERJAJTE RAZLIČNE GUME MED SEBOJ


Kakovostne vulkanizerske storitve in strokoven pristop

Poleg prodaje gum različnih priznanih svetovnih proizvajalcev za vas opravljamo kakovostne in vrhunske vulkanizerske storitve: montaža osebnih avtoplaščev, elektronsko uravnoteženje, montaža tovornih avtoplaščev, montaža plaščev za kmetijske stroje. Vabljeni v našo delavnico, kjer vam bomo s primerjavo zimskih gum olajšali odločitev za nakup, prav tako pa bomo poskrbeli za strokovno montažo vaših zimskih gum za avto.