zimske gume Nokian

Prodaja zimskih gum na obroke - Vulkanizerstvo Furlan

Večina voznikov se odloči za to, da ima na voljo en set zimskih in en set letnih pnevmatik, ki jih potem zamenjajo ob zakonsko določenem času. Seveda so vam na voljo tudi zimsko letne različice, kot zimska oprema pa veljajo tudi snežne verige za pogonska kolesa. Prodaja gum se načeloma poveča sredi novembra in sredi marca, čeprav je obdobje pred zimo še intenzivnejše. Poleg stalnih akcij, ki jih nudimo pri Vulkanizerstvu Furlan, vam je na voljo tudi prodaja zimskih gum na obroke, ki nekoliko omili strošek, saj lahko plačilo zamaknete.

KUPITE PNEVMATIKE NOKIAN ZA VAŠ AVTO KAR IZ NASLONJAČA


Prodaja gum v spletni prodajalni

Vulkanizerstvo Furlan vam v skladu s sodobnimi trendi že dlje časa omogoča tudi nakupovanje po spletu. Na voljo imate raznovrstne izdelke, ljudje pa izjemno navdušuje tudi prodaja zimskih gum (tudi na obroke). Postopek je povsem preprost in je enak za vse izdelke: najprej pobrskajte po naši prodajalni in si izberite izdelke, ki jih želite kupiti. Nato vsak izdelek s klikom 'odložite' v košarico in nadaljujte z nakupom ali pa se odpravite k blagajni. Ko ste nabrali vse, kar potrebujete, lahko z nakupom zaključite.

Zastopništvo in prodaja gum

prodaja gum vso letoPodjetje Vulkanizerstvo Furlan prodaja pnevmatike Nokian Tyres, Hankook in Imperial. Zimske gume Nokian so vrhunski izdelek podjetja, ki je specializirano za izdelovanje pnevmatik za izjemne zimske razmere. Cena je kljub vrhunski kakovosti ugodna, poleg tega pa vam Vulkanizerstvo Furlan ponuja različne popuste, na voljo pa je tudi prodaja zimskih gum na obroke. Pnevmatike Nokian so se na vseh testih vrhunsko izkazale kot varnejše in tudi ekološke. Prodaja tovrstnih gum strmo narašča, saj celotna industrija stremi h kakovosti in prijaznosti do okolja.