Kdaj zamenjati pnevmatike? Menjava pnevmatik po konkurenčnih cenah

Če se sprašujete, kdaj je čas za menjavo pnevmatik, potem imamo za vas odgovor. Datum menjave pnevmatik je v Sloveniji zakonsko določen. Zakon o pravilih cestnega prometa določa, da je uporaba zimske opreme in zimskih pnevmatik obvezna od 15. novembra do 15. marca oziroma v času trajanja zimskih razmer. Menjavo pnevmatik lahko opravite tudi pred zakonsko predpisanim datumom po dobri ceni za menjavo pnevmatik. Strokovnjaki namreč poudarjajo, da je letne pnevmatike smiselno zamenjati z zimskimi, ko temperatura pade pod 7 stopinj Celzija oziroma kadar in če je pnevmatika poškodovana in ne zagotavlja več pravega oprijema in optimalne varnosti.

KVALITETEN SERVIS, MENJAVA IN HRAMBA PNEVMATIK


Ustrezna menjava in hramba pnevmatik po ugodni ceni

V podjetju Vulkanizerstvo Furlan bomo poskrbeli za ustrezno menjavo pnevmatik na vašem vozilu po ugodni, konkurenčni ceni. Ne le na zakonsko določen datum menjave pnevmatik, temveč kadarkoli boste to potrebovali. Pravilna hramba pnevmatik je prav tako pomembna, da bi se zagotovila optimalna varnost. Zato lahko pri nas pnevmatike shranite v našem hotelu za gume. V naših prostorih vam namreč nudimo menjavo in hrambo pnevmatik v idealnih pogojih in predpisih s strani proizvajalcev pnevmatik. Če se odločite za menjavo gum pri nas, vam poleg privlačne cene menjave pnevmatik ponujamo tudi možnost hrambe pnevmatik.

ZAMENJAJTE PNEVMATIKE IN JIH SHRANITE PRI NAS


Svetovanje glede izbire pnevmatik za vaše vozilo

Vozniki se najmanj dvakrat na leto srečamo z vulkanizerjem ali mehanikom, ki opravi menjavo zimskih pnevmatik z letnimi ali letnih z zimskimi. Le malo pa jih natančno ve, katere letne ali zimske pnevmatike je potrebno kupiti, da bi si zagotovili čim večjo varnost na cesti. V podjetju Vulkanizerstvo Furlan vam bomo strokovno svetovali glede izbire primernih pnevmatik za vaše vozilo. Prav tako pa vam bomo razložili, če vas bo morebiti zanimalo, kaj pravzaprav pomenijo dimenzije gume. Vsaka letna pnevmatika ima, na primer, štiri oznake: širino, višino, premer in hitrostni razred. Obstaja kar nekaj hitrostnih razredov pnevamtik, in sicer: J (maksimalna hitrost 100 km/h), K (110 km/h), L (120 km/h), M (130 km/h), N (140 km/h), P (150 km/h) itd. Strokovno vam bomo svetovali pri izbiri ustrezne pnevmatike za vaše vozilo.

menjava pnevmatik po ugodni cenimenjava pnevmatik v zakonsko določenem datumu