Menjava gum in ostale vulkanizerske storitve poceni in ugodno

najboljša menjava gumMenjava gum je opravilo, ki ga mora opraviti za to usposobljen delavec. Vsak voznik se vsaj dvakrat na leto odpravi k vulkanizerju na menjavo gum. Kdaj zamenjati gume? V Sloveniji je zakonsko določen datum menjave gum za zimske, in sicer je to 15. november. Uporaba zimske opreme in zimskih gum je po tem datumu obvezna do 15. marca, ko lahko na vaše avtomobile zopet namestite letne gume. V primeru, da se zimske razmere podaljšajo, je uporaba zimskih gum obvezna tudi takrat. V Vulkanizerstvu Furlan bomo poskrbeli, da bo vaš jekleni konjiček primerno opremljen poleti in pozimi. Poleg menjave zimskih gum opravljamo tudi ostale vulkanizerske storitve, kot so: montaža osebnih avtoplaščev, elektronsko uravnoteženje, montaža tovornih avtoplaščev ter montaža plaščev za kmetijske stroje (traktorje, balirke, kombajne itd.). Pri nas lahko kupite tako zimske kot letne gume različnih proizvajalcev gum. Med njimi so: Good Year, Dunlop, Michelin, Novex, Uniroyal, Sava, Fulda, Kleber, Debica in Barum. Ne le menjava gum, poskrbeli bomo, da bodo vaše stare gume na varnem v našem hotelu za gume. Ni se vam potrebno več spraševati, kam spraviti zimske gume, ko jih zamenjate z letnimi. Poskrbeli bomo za hrambo vaših gum poceni in ustrezno.

Kdaj je potrebna menjava gum? Zakon določa datum menjave gum

kdaj se odločiti za menjavo gum?Kdaj zamenjati gume? Gume morajo biti ustrezno montirane oziroma nameščene, zato je najboljše, da to delo prepustite nam. Smo izkušeni vulkanizerji, ki svoje delo opravljamo strokovno, hitro in zanesljivo. Le s pravilno zamenjanimi gumami si lahko zagotovite popolno varnost. Kdaj je še potrebna menjava gum? Tudi pred zakonsko določenim datumom za menjavo gum bomo poskrbeli za menjavo gum, če te več niso ustrezne. Svetovali vam bomo pri nakupu novih letnih in zimskih gum in poskrbeli, da bo vaš avtomobil primerno opremljen za zimsko ali poletno sezono.


Poceni in kvalitetna menjava zimskih in letnih gum

Vabljeni v Vulkanizerstvo Furlan, kjer vam bomo poceni zamenjali gume in opravili ostale vulkanizerske storitve. Svetovali vam bomo pri izbiri letnih in zimskih pnevmatik, menjavo gum pa opravili hitro in ustrezno. Na vas je le, kdaj se boste odločili za menjavo gum.