Kakovostne gume - zimske in zimsko-letne

Podjetje Vulkanizerstvo Furlan poleg vseh ostalih storitev in izdelkov svojim strankam ponuja tudi gume - zimske in letne. Zakon uporabnikom natanko določa, kdaj morajo uporabljati katero vrsto gum in kakšnim standardom morajo biti te podrejene. Zakone je seveda treba upoštevati, še pomembneje pa je, da kakovostne gume z ustreznim profilom omogočajo varno in zanesljivo vožnjo. Vulkanizerstvo Furlan vam v svoji prodajalni ter po spletu nudi različne pnevmatike vseh najbolj priznanih svetovnih proizvajalcev, med drugim tudi zimske gume Nokian, Debica, Dunlop, Goodyear, Hankook, Imperial, Kormoran, Michelin in Sava. Vse izmed naštetih pnevmatik imajo opravljen test kakovosti, rezultati pa so objavljeni tudi na spletu.

gume zimskegume zimsko letne

TEST ZIMSKIH PNEVMATIK

Zimsko-letne gume za varno vožnjo tudi pozimi

Ločene zimske gume ali pa kombinirane zimsko-letne pnevmatike - to je večno vprašanje, s katerim se stranke soočajo pred nakupom. Zakon o varnosti cestnega prometa določa, da morajo zimske gume imeti dovolj profila, da veljajo za zimsko opremo, zato je predvsem pomembno, da redno preverjate profil. Nekateri uporabniki še vedno prisegajo na kombinirane pnevmatike, medtem ko drugi vztrajno zagovarjajo uporabo ločenih gum. In kaj kažejo testi? So zimske gume resnično boljše od 'celoletnih'? Pri testiranjih se je pokazalo, da so zimsko-letne gume primernejše za področja z manj ekstremnimi oziroma izrazitimi letnimi časi, medtem ko se pri nas bolje odrežejo specifične pnevmatike, namenjene za poletni oziroma zimski čas.

PREVERITE CENIK ZIMSKIH GUM

Kupite gume (zimske in letne) na spletu

Podjetje Vulkanizerstvo Furlan vam na svoji spletni strani omogoča nakup najrazličnejših izdelkov, na voljo so tudi zimske in zimsko-letne gume različnih proizvajalcev po znižanih cenah. Za vse pnevmatike so na spletu na voljo tudi testi, kjer si lahko ogledate, kakšne so lastnosti posameznih izdelkov. A da ne boste predolgo izbirali, ne pozabite, da se bliža 15. november, ko zakon določa, da morajo biti vsi avtomobili opremljeni z zimsko opremo in pripravljeni na zimske vremenske razmere. Poskrbite za varnost na cesti in izberite kakovostne zimske gume.

Podrobnejše informacije najdete na naši spletni strani:https://www.vulkanizerstvo-furlan.si/