Kupite letne ali zimske gume za avto na obroke

Ljudje gume za avto (zimske ali letne) največkrat kupujejo na začetku in na koncu zime, torej sredi novembra in sredi marca, ko je zakonsko določen datum, ko je treba uporabljati zimsko opremo. V podjetju Vulkanizerstvo Furlan vsako leto nudimo znižane cene, ki so vam na voljo zaradi različnih popustov (trenutno teče akcija znižanja za zimske gume za avto). Preverite našo ponudbo na spletni strani ali pa se oglasite v eni od poslovalnic in pomagali vam bodo pri izbiri, gume pa vam bodo po predhodnem dogovoru seveda tudi zamenjali.

gume za avtozimske avto gume

Kakovostne gume za avto za odličen oprijem

Pnevmatike (tako zimske kot letne) so izjemnega pomena za varno vožnjo, saj so dejansko edini stik vozila s cesto. To pomeni, da morajo biti za zanesljivo vožnjo vedno kakovostne in ne smejo biti obrabljene do te mere, da ne opravljajo več svoje funkcije. Pred prihajajočo zimo vam Vulkanizerstvo Furlan ponuja zimske gume za avto z 20% popustom ob plačilu z gotovino. Pri nakupu zimskih gum vam bomo pomagali izbrati, dogovorili pa se boste lahko tudi za menjavo gum.

PREVERITE CENIK ZIMSKIH GUM

Pestra ponudba zimskih gum za avto v naši spletni trgovini

Vabljeni ste na našo spletno stran, kjer si lahko ogledate ponudbo različnih zimskih in letnih pnevmatik za osebna, poltovorna, tovorna, terenska in SUV vozila. Prodajamo gume različnih proizvajalcev, kot so Debica, Dunlop, Fulda, Goodyear, Imperial, Sava, Kormoran, Michelin, Nokian in Hankook. Ne spreglejte pa niti objavljenega Testa zimskih pnevmatik 2017, na podlagi katerega se lahko lažje odločite, katere gume so najprimernejše za vaše vozilo.

Več na:https://www.vulkanizerstvo-furlan.si/