Gume za avto različnih globin profila dobite pri Vulkanizertsvu Furlan

Ste že zamenjali gume za avto? Če tega še niste storili, potem le hitro k nam, k Vulkanizerstvu Furlan, kjer vam hitro in ugodno zamenjamo zimske gume za avto. Prav tako vam je pri nas na voljo velika izbira gum in jeklenih platišč priznanih blagovnih znamk. V kolikor imate platišča in gume za avto že kupljene, pa se pri nas lahko zglasite tudi za premontažo gum in balansiranje ali vijačanje platišč. Zglasite se v naši poslovalnici na Dobovem in poskrbeli bomo, da bo vaše vozilo pripravljeno na vse vrste zimskih razmer.


Zimske gume ali letne gume - cenik

Se tudi vi sprašujete, katere zimske gume in kakšna globina profila bo letošnjo zimo najprimernejša? Brez skrbi, mi smo za vas testirali najboljše in pripravili cenik zimskih gum, tako da bo odločitev še lažja! Ker se zavedamo, da so vremenske razmere nepredvidljive imamo za vse udeležence v cestnem prometu pripravljene zimske gume različnih proizvajalcev za vsa osebna in tovorna vozila, katere odlikujejo dober oprijem (na mokrem in suhem cestišču), majhna obraba (globina profila zimske gume) in dolga doba uporabe. Cenik naših storitev vključuje premontažo gum za avto, balansiranje in vijačanje platišč. Poleg omenjenega pa se lahko odločite tudi za ostale storitve, ki jih nudimo, kot na primer: zunanje pranje, notranje čiščenje, sesanje in kompletno pranje, vulkanizerske storitve ter hramba pnevmatik.
Cenik zimskih gum in ostalih naših storitev vam je na voljo na naši spletni strani. Pošljite nam povpraševanje ali pa se zglasite pri nas, kjer vam bo našo strokovno osebje pomagalo do najboljše odločitve pri vaših gumah za avto in gumah za tovorna vozila.

gume za avto (letne ali zimske)


Gume zimsko letne

Pogosto se pojavi vprašanje, zakaj ne bi kupili preprosto zimsko letne gume - pnevmatike, ki so cenovno ugodnejše ter jih ni potrebno menjavati in se tako odkrižamo tudi gneče, ki nastane, ko se ljudje tik pred zdajci odločijo za menjavo. Res je, vendar vam iz lastnih izkušenj svetujemo, da v kolikor svoj osebni avtomobil pogosto uporabljete in pozimi pogosto vozite v vseh možnih zimskih razmerah, potem zimsko letne pnevmatike (zimsko letne gume) za vas ne bodo najbolj primerne gume za avto. V kolikor vseeno želite imeti zimsko letne pnevmatike, potem vam priporočamo, da se zglasite pri nas in skupaj bomo izbrali najboljše iz vrst zimsko letnih gum.

cenik zimskih gum različnih globin profilov