Vsi.si > Vozila in transport > Specialna vozila

Specialna vozila. Posebna vozila za različne namene

Specialna vozila. Posebna vozila in nadgradnje vozil. Gasilska vozila, reševalna vozila, komunalna vozila in turistična vozila. V naši rubriki »specialna vozila« izberite svojega.

V podjetju AMK servis opravljamo storitev nadgradnje oziroma predelave tovornih in osebnih vozil. Po nadgradnji oziroma predelavi vozil poskrbimo tudi za potrdilo o predelavi vozila.
Hitra, kakovostna in kvalitetna predelava in nadgradnja osebnih in tovonih vozil. Vašemu vozilo lahko dodamo dvižno ploščad ali hladilno komoro.
Se zanimate za predelavo osebnega vozila v tovornega? Oglasite se v podjetju AMK servis, kjer imamo potrdilo o predelavi vozila po pravilniku o predelavi vozil. Kvalitetna predelava osebnih vozil v tovorna.
Nadgradnja in predelava vozil v Sloveniji je možna v podjetju AMK servis. Vse storitve nadgradnje in predelave osebnih vozil v tovorna potekajo po pravilniku o predelavi vozil.
V podjetju AMK servis Vam izdelamo hladilno komoro za kombi po ugodni ceni. Obstaja tudi možnost najema hladilne komore.
Če želite svojemu vozilu povečati namembnost, se oglasite v podjetju AMK servis, kjer Vam nudimo ugodne cene dvižnih ploščadi. Nudimo vertikalno, vlečno, tovorno in dvižno ploščad za invalide.
Podjetje AMK servis kvalitetno predela in nadgradi vaše osebno ali tovorno vozilo in doda dvižno ploščad za invalide.
Nudimo rabljene in nerabljene hladilne komore za vozila.
V podjetju Natral vam pomagajo tudi, če potrebujete gasilska vozila, specialna vozila ali traktorske nadgradnje, v njihovi ponudbi je tudi turistični vlakec.
V podjetju AMK servis nudimo ugoden najem različnih dvižnih ploščadi. Izbirate lahko med škarjastimi, dvižni delovnimi ali pa vertikalnimi dvižnimi ploščadmi.
V podjetju AMK servis Vam nudimo ugodne kesone za kombi ali tovorna vozila. Izbirate lahko med različnimi kesoni, med drugim tudi kiper keson.
Podjetje AMK servis nudi številne nadgradnje in predelave osebnih vozil, kombijev in tovornih vozil. Nudimo tudi kesone, ponjave, spojlerje, spalne kabine in še marsikaj.
Če želite svoje vozilo uporabljati za več vrst prevoza, Vam priporočamo predelavo osebnega vozila v tovorno. Z alu kesonom za tovorna vozila boste povečali uporabnost svojega vozila.
Podjetje AMK servis ugodno in hitro predela ali nadgrdi vaše osebno ali tovorno vozilo - dodamo lahko tudi rabljeno ali nerabljeno hladilno komoro.
Dvižna ploščad je obvezna oprema v avtu za ljudi na invalidskem vozičku. Ker nam je v Amk servisu pomembno, da so naše stranke zadovoljne, se pri montaži vertikalne ali horizontalne ploščadi v avto vsakič potrudimo.