Vsi.si > Vozila in transport > Servis, popravilo > Popravilo vetrobranskega stekla

Popravilo vetrobranskega stekla

Popravilo vetrobranskega stekla je možno, kadar je poškodba na steklu manjša od velikosti kovanca za dva evra. V primeru večjih poškodb popravilo avto stekel ni možno, zato je potrebna menjava.

Vam je vetrobransko steklo poškodovala toča? Se je poškodba posledica prometne nesreče? Kakorkoli že, popravilo vetrobranskih stekel vam je po ugodnih cenah na voljo pri podjetju Novomat iz Ljubljane. Prav tako vam nudimo menjavo stekel. Obiščite nas in dogovorili se bomo za optimalno rešitev.  
Če je poškodba avtostekla majhna, manjša od premera kovanca za dva evra, bo zadostovalo popravilo vetrobranskega stekla. Če gre za večjo poškodbo ali če je le-ta v točki vidnega polja voznika, pa bo nujno potrebna menjava stekla. Obe storitvi vam po ugodnih cenah nudimo v podjetju Novomat d.o.o..
Vetrobransko steklo je eden izmed pomembnejših varnostnih elementov avtomobila, saj nas ščiti tako pred vetrom kot pred raznimi delčki, ki letijo po zraku in lahko poškodujejo steklo. V primeru poškodbe, vam pri nas nudimo hitro in natančno popravilo vetrobranskega stekla. Obiščite nas v Ljubljani ali Mariboru - Novomat d.o.o.
Če je poškodba na vašem vetrobranskem steklu manjša od dveh centimetrov in pol (premer poškodbe), bo zadostovalo že popravilo avtomobilskega stekla, ki je precej ugodnejše od menjave celotnega avtostekla. Povprašajte naše strokovnjake za nasvet - Novomat d.o.o., Ljubljana.
Je vaše vetrobransko steklo poškodovano? Je poškodba majhna? Potem bomo avto steklo po vsej verjetnosti lahko popravili. Če pa je poškodba večja, bo potrebna menjava. Novomat d.o.o. - menjava in popravilo avto stekel v Ljubljani.