Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Pnevmatike

Pnevmatike za različne tipe vozil. Zimske, letne in celoletne gume.

Pnevmatike - zimske, letne in celoletne. Kje kupiti gume? Prodaja gum različnih znamk: Michelin, Sava, Dunlop in druge. Pnevmatike, ki imajo dober oprijem na mokrem in suhem cestišču. Ugodne cene gum oz. pnevmatik.

Najcenejše gume daleš naokoli. Ste iz Ljubljane ali Zagreba? Prideite na naš servis na zamenjavo zimskih in letnih gum.
Priporočljivo si je ogledati teste zimskih gum, da jih lahko naročite od najboljših proizvajalcev. Kakovostne pnevmatike za dober oprijem cestišča.
Prodaja letnih in celoletnih pnevmatik. Obiščite našo spletno trgovino CIM, kjer lahko izbirate gume za različne znamke vozil. V podjetju se trudimo, da svoje storitve stalno dopolnjujemo. CIM d.o.o. v Dobu.
Letne pnevmatike, ki jih imamo trenutno v akciji si lahko ogledate v naši spletni trgovini. Izbirate lahko med različnimi proizvajalci letnih pnevmatik, od domačega Sava do vseh večjih tujih proizvajalcev. Oglejte si cenik letnih pnevmatik različnih profilov, kot so na primer pnevmatike 205 55 r16.
Po ugodnih cenah vam nudimo letne, zimske in celoletne pnevmatike za različna vozila. Poskrbite za varno vožnjo in izberite kvalitetne gume. Obiščite našo spletno trgovino. Na voljo so vam tudi akcijske ponudbe!
Avtomobilske zimske gume Nokian ne prodajamo le v prodajni akciji pred začetkom zimske sezone. Avtomobilske gume Nokian po ugodni ceni tudi za poletno sezono.
Petrol ponuja prodajo letnih pnevmatik na obroke, ki omogoča, da brez težav pridete do kakovostnih pnevmatik. Obiščite nas v trgovinah podjetja Petrol, d. d., Ljubljana.
Pnvmatike so edini stik avtomobila s cestiščem, zato je nakup kvalitetnih predvsem zimskih pnevamtil zelo pomemben. Pnevmatike lahko dobite tudi po akcijski ceni.
Prodaja pnevmatik je eda izmed ključnih dejavnosti Vulkanizerstva Furlan. Zimske pnevamtike Nokian lahko kupite tudi na obroke (prodaja za Dolenjsko).
Zagotovite si ugodne zimske gume znamke Michelin in drugih proizvajalcev. Kakovostne pnevmatike z najmanj 3mm profila so nujna zimska oprema.
Ali vaš jekleni konjiček potrebuje novo obutev? Pri nas so vam na voljo poceni letne pnevmatike različnih proizvajalcev, tako da boste zagotovo našli prave gume za svoje vozilo. Vabljeni v AC Velić iz Ljubljane.
Zimske pnevmatike so v akciji. Preverite akcijski cenik zimskih pnevmatik različnih globin profila. Datum za menjavo zimskih pnevmatik je že mimo.
Profil pnevmatik za zimo – zakon določa, da je minimalna globina profila zimske in letne pnevmatike za zimske razmere 3 milimetre.
Pred nakupom zimskega kompleta pnevmatik, se dobro prepričati o zakonu o zimskih pnevmatikah. Če vašemu vozilu ustrezajo, se lahko seveda odločite tudi za m+s zimske pnevmatike.
Profil gum je zakonsko določen, zato poskrbite, da bo profil vaše zimske ali letne gume za zimo ustrezal predpisom.
Pnevmatike za vozila: dobava in montaža v vulkanizerski delavnici Prigo. Letne in zimske pnevmatike se navadno zamenjajo dvakrat na leto.
Pnevmatike za avto – Petrol d.d. Ljubljana nudi cenovno ugodne in kakovostne zimske avto pnevmatike Nokian na obroke. Tudi za tovorna in dostavna vozila. 
Komplet platišča in pnevmatike za optimalen oprijem in izgled. Širina platišč in pnevmatik je odvisna od vaših želja. Mi vam zimske pnevmatike s platišči menjamo za letne.
Zimske pnevmatike - cenik popustov za različne zimske gume. Datum menjave gum se hitro bliža. Globina profila vpliva na stabilnost.
Pravilno prilagojena avtooptika s pomočjo novodobne 3D tehnologije v AC Velič. Če si želite zagotoviti varno vožnjo se oglasite pri nas za popolno optiko podvozja.