Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Plovila

Plovila in navtična oprema. Nova in rabljena motorna plovila in čolni.

Plovila - prodaja za nova in rabljena motorna in druga plovila. Najem plovila po ugodni ceni. Raznovrstna navtična oprema različnih proizvajalcev. Motorna plovila, napihljivi čolni za vse ljubitelje plovbe.

Čiščenje gumenjaka s primernimi čistili in sredstvi za čiščenje. Gumenjak potrebuje posebno nego, zato izberite set za čiščenje gumenjaka.
Prodaja vodnih skuterjev najboljših znamk v moto centru KMC v Ljubljani. Vodni skuterji Yamaha, napihljivi čolni oz. gumenjaki in vsa navtična oprema vrhunske kvalitete. Pridite v salon KMC na Dolenjsko cesto v Ljubljani ali pa nas obiščite na spletu, kjer imamo e-trgovino in lahko nakup opravite z le nekaj kliki!
Podjetje Glaso d.o.o. nudi ugodna in kvalitetna sredstva za čiščenje gumenjaka. Pripravite se na naslednjo sezono z ustrezno negovanim in očiščenim gumenjakom!
Lak za čolne s sijajem, ki vam bo navdušil.  Čoln bodo samo s pravo nego imeli dolgo življenjsko dobo in lep videz. Pri nas ugodno tudi avtolaki in barve. 
Če želite, da je vaše plovilo pred vsako sezono primerno pripravljeno, da ga po vsaki sezoni temeljito očistite in tako zagotovite, da bo naslednje leto v dobri formi. V naši ponudbi najdete kvalitetne izdelke za čiščenje. 
Če Vam čiščenje čolna oziroma gumenjaka predstavlja pravo moro, smo podjetje Glaso d.o.o. pravi naslov za Vas. V naši ponudbi imamo vse, kar potrebujete za ustrezno nego vašega čolna ali gumenjaka.
Smučanje na vodi je super sprostitev na morju, vodne smuči pa so vam na voljo v salonu KMC kot tudi v spletni trgovini, kjer lahko opravite nakup z le nekaj kliki. V ponudbi je tudi oprema za druge vodne športe in ostala navtična oprema. Vabljeni!  
Napihljivi čolni oziroma gumenjaki so izredno priročni in uporabniku prijazni, saj so lažje premostljivi in jih čez zimo tudi lažje hranimo. Uporabni so za različne priložnosti kot je npr. ribolov ali pa za družinski izlet na morju. Prodaja gumenjakov pri KMC d.o.o. - v salonu v Ljubljani ali preprosto z nekaj kliki v spletni trgovini!  
Če potrebujete kvalitetno navtično opremo po ugodnih cenah, vas vabimo v naš salon v Ljubljani ali pa preprostno v našo spletno trgovino, kjer lahko opravite večino nakupov za navtično opremo za čolne in vodne skuterje, med katerimi boste našli tudi rešilne jopiče, neoprenska oblačila, izvenkrmne motorje, gumenjake, rezervoarje za gorivo in še in še. Vabljeni!
Lak za čolne bo povrnil sijaj vašemu čolnu. Za primerno nego vašega čolna potrebujete tudi polirno pasto za poliranje in čiščenje čolnov.
Poliranje čolna s kvalitetno polirno pasto za čolne. Čistila za čiščenje čolnov, laki za čolne in ostala ponudba kakovostnih izdelkov.
Nudimo široko izbiro kakovostnih polirnih past in lakov za čolne. Pridite v Glaso d.o.o. in se o ugodnih cenah lakov za čolne prepričajte sami!
Izvenkrmni motorji za čolne in jadrnice so lahko vodljivi in zelo zmogljivi motorji. Pri KMC d.o.o. vam nudimo motorje Yamaha za čolne po ugodnih cenah, nakup pa lahko opravie v našem salonu v Ljubljani ali kar preko spletne strani z le nekaj kliki. Vabljeni!