Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Motorji

Motorji - motorna kolesa različnih blagovnih znamk.

Motorna kolesa - prodaja motorjev Yamaha in drugih znamk. Rabljeni motorji po konkurenčnih cenah in najnovejši modeli novih motorjev. Obiščite moto trgovino s široko ponudbo motorjev.

Motorno kolo odkupimo. Imate že dobro rabljeno motorno kolo? Kupite si novo motorno kolo in vso potrebno motoristično opremo za dež.
Obiščite nas in si oglejte pestro ponudbo odštekanih čelad, varno in ugodno na motor z vašim otrokom
Iščete moto dele za skuterje? Potrebujete ATV dele? Preverite prodajo rezervnih delov v katalogu rezervnih delov. 
Yamaha MT 09 Tracer se ja na testih za leto 2018 izkazal odlično. Tehnični podatki za Yamaho MT 10 Tracer se niso spremenili veliko. Yamaha Tracer z 900 kubičnimi centimetri je zelo močan.
Motoristična obutev – moto obutev – so motoristični čevlji in škornji, ki nudijo zaščito našim stopalom oz. celotnega spodnjega dela noge.
V naši pestri ponudbi najdete rabljena motorna kolesa z dodatno opremo, na voljo so rabljeni skuterji - maxi skuterji, skuterji 50ccm in štirikolesniki. 
Po ugodni ceni nudimo prodajo in odkup rabljenih motornih koles, dodatne motoristične opreme in motornih čolnov.
Motoristična oprema, motorji, skuterji, štirikolesniki kot tudi navtična oprema, vodni skuterji, vodni športi in gumenjaki - vse to v trgovini v Ljubljani in spletni trgovini KMC.
Rabljeni motorji ter skuterji so dober nakup, saj se ponavadi poleg ugodne cene ponašajo z manjšo količino prevoženih kilometrov. V KMC d.o.o. vam nudimo vrhunske rabljene motorje in skuterje, hkrati pa tudi nove in vso moto opremo, ki jo sleherni motorist potrebuje. Vabljeni v našo moto trgovino!
Yamaha čoper ni edini del ponudbe Yamahine ponudbe pri KMC. Poleg čoperja Yamaha moto mt 09 prix si oglejte tudi Yamahine maksi skuterje.
Motor Yamaha MT 09 je prestal vse zahtevne teste z odliko! Obiščite nas v salonu KMC in se sami prepričajte o kakovosti yamahinih motorjev!
Na naši spletni strani najdete opis, tehnične podatke in teste dveh najbolj prodajanih motociklov v naši ponudbi ter vseh ostalih motociklov.
Motorji Yamaha so v svetovnem vrhu po kvaliteti ter priljubljenosti in pri KMC vam nudimo Yamaha motorje, skuterje, štirikolesnike in vso moto opremo, ki jo potrebuje vsak motorist. Vabljeni v salon na Dolenjski cesti v Ljubljani ali v spletno trgovino, kjer lahko nakup opravite z le nekaj kliki!
Ugodna ponudba. ki vam omogoča prihranek in brezplačno svetovanje za Yamaha čoper motorje, gume za motorna kolesa in vso opremo.