Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Motoristična oprema > Čelade

Čelade za motor za varnost. Moto čelade priznanih znamk.

Motoristične čelade različnih proizvajalcev. Moto čelada, ki vam zagotavlja varnost. Ženske in moške čelade za motor za brezskrbno vožnjo z motorjem.

V ponudbi kvalitetne čelade, ki nudijo kombinacijo varnosti in ugodja pri vožnji z motorjem.
Vse HJC čelade so zasnovane z najmodernejšim vrhunskim prileganjem. S pomočjo napredne CAD tehnologije čelada HJC poleg varnosti poskrbi tudi za udobje.
Obvezna oprema vseh motoristov je tudi zaščitna čelada - kakovostne in ugodne lahko dobite pri KMC-ju. Na voljo vse vrste čelad različnih velikosti - tudi otroške.
Otroške čelade so izredno pomembne za varnost otroka na cesti. Motoristične čelade za otroke različnih velikosti, modelov, barv in vzorcev.
Pri nas lahko dobite čelade za motokros in drugo motoristično opremo- ugodno, varno in kvalitetno. Čelade za motokros ter drugo motoristično opremo vseh barv in motivov
Podjetje KMC nudi kvalitetne motoristične čelade po ugonih cenah. Za več informacij obiščite spletno stran www.kmc.si!
Najkvalitetnejše motoristične čelade znamk Nolan, X-lite, Grex in ostalih v KMC moto centru v Ljubljani! Čelade si lahko ogledate in kupite tudi v spletni moto trgovini. Za vašo varnost gre! Vabljeni v moto svet KMC d.o.o.!
Velika izbira čelad HJC vam je na voljo v moto trgovini KMC, vabljeni!
Če si želite imeti prav takšno zaščitno čelado, kot jo imajo dirkači MotoGP-ja, jo lahko dobite pri KMC d.o.o. Nudijo številne kvalitete HJC čelade po dostopnih cenah. Na voljo tudi model HJC R PHA!
Čelada za motor je najpomembnejši del zaščitne opreme za motor. Ob morebitnem padcu z motorjem kvalitetna čelada zaščiti glavo pred poškodbami. Z vizirji za čelade pa dodatno zaščitimo oči.
Motoristična čelada HJC bo poskrbela za boljšo varnost pri vožnji z motornimi kolesi. Anatomična notranjost pa poskrbi za maksimalno ugodje! Testi HJC čelad potrjujejo, da imajo HJC čelade izjemne varnostne funkcije.
Otroška čelada za motor zagotavlja varnost in zaščito. Preverite otroške čelade za motor v KMC!
Motoristične čelade so obvezen del zaščitne motoristične opreme. V KMC vam nudimo čelade vseh vrst - odprte, klasične, preklopne, kombinirane, kot tudi take z vgrajeno komunikacijo. Vabljeni!
Vrhunske čelade Nolan za varnost motoristov. Oglejte si široko ponudbo čelad, integralnih ter preklopnih, v naši spletni motoristični trgovini ali v našem salonu na Dolenjski cesti v Ljubljani! Vabljeni v KMC moto center!
Motoristične oziroma moto čelade so na prvem mestu, ko pomislimo na varnost motoristov. Oglejte si široko ponudbo čelad, med katerimi so npr. čelade Nolan, v spletni trgovini ali salonu KMC. V ponudbi tudi ostala moto oprema in motoristična oblačila. Vabljeni!
Obiščite trgovino KMC in za svojega otroka zagotovite najkvalitetnejšo otroško čelado za motor.
Motoristične čelade Nolan odlikuje vrhunska kvaliteta, neprekosljivo udobje ter seveda napredna tehnologija. Nolan n104 je trenutno najboljša čelada za motor, namenjena polprofesionalnim motoristom, in tako nudi popolno udobje ter varnost.