Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Motoristična oprema

Motoristična oprema - rabljena in nova motooprema. Oblačila, čelade in dodatna oprema.

Motoristična oprema, ki jo potrebuje vsak motorist. Kvalitetna rabljena motooprema in nova moto oprema priznanih blagovnih znamk. Potrebujete nova motoristična oblačila? Motoristična jakna, kombinezon, hlače ...

Usnjene motoristične jakne med najbolj priljubljenimi in vrhunske moto jakne po ugodni ceni – akcija prinaša številne popuste. 
Moto center Laba – motocenter, kjer vrhunska motoristična oprema, kot je Alpinestars moto oprema, poskrbi za varno vožnjo. Alpinestars v BTC City Ljubljana.
Moto komunikacija z Nolan Bluetooth enostavna, vsestranska in primerna za vse potrebe. Govorni set primeren za vsako čelado je na voljo v moto centru Laba v BTC cityju.
Moto trgovina Laba – trgovina z motoristično opremo se nahaja v BTC City Ljubljana. Moto oprema Alpinestars po ugodnih cenah – akcija zadnjih kosov. Vabljeni tudi v spletno trgovino.
Podjetje KMC d.o.o. ponuja celotno, raznovrstno ter specializirano moto cross opremo. Na voljo so oblačila, zaščitne čelade in tudi ostalo zaščitno opremo. Vse to in še več na voljo v fizičnih in spletnih trgovinah.
Trgovina KMC v Ljubljani vam ponuja udobne, tihe in lahke zaščitne čelade različnih svetovno priznanih proizvajalcev. Čelade se enostavno odpirajo ali zapirajo in vas varujejo v primeru nesreče. 
Motoristični kombinezoni spadajo med eno izmed bistvenih  delov opreme, ki ga motoristi potrebujejo. Kombinezoni Tschul slovijo po kvaliteti, vzdržljivosti in ugodni ceni.
Motoristična oprema pri KMC Yamaha zajema široko ponudbo med katero so motoristična oblačila, obutev, čelade, rokavice, dodatna oprema itd. Vse to po ugodnih cenah pri najboljšem ponudniku moto opreme v Sloveniji, KMC d.o.o. Vabljeni v salon na Dolenjski cesti v LJ ali pa opravite nakup kar od doma preko spletne moto trgovine!
Če iščete rabljeno motokros, motoristično ali supermoto opremo za motoriste, se nahajate na pravem mestu. 
Ključavnice za motor – ključavnica za motor poskrbi za zaščito pred nepridipravi. Različne ključavnice za motorna kolesa so vam na voljo v KMC d.o.o., kjer najdete vso potrebno motoristično opremo.
Motoristična oblačila so v prvi vrsti pomembna za varnost voznikov motociklov. V KMC moto centru vam tako nudimo kvalitetne motoristične jakne, rokavice, hlače, kombinezone, kot tudi čelade in ostalo dodatno opremo. Vabljeni v salon ali kar spletno moto trgovino!
Če iščete kvalitetno moto opremo, jo boste zagotovo našli v moto trgovini KMC v salonu v Ljubljani ali pa v spletni trgovini. Nakupovanje moto opreme ni bilo nikoli lažje, saj lahko nakup opravite z nekaj kliki kar od doma - vabljeni v KMC moto center!
Motoristične hlače so izrednega pomena, ko pride do varnosti motoristov. Zaščitite svoje noge s kvalitetnimi kavbojkami za moške ali ženske, v ponudbi v salonu ali spletni trgovini KMC! V ponudbi tudi vsa ostala moto oprema. Vabljeni!
V našem moto shop-u nudimo bogato ponudbo motoristične opreme tako za moške kot za ženske.
Nudimo veliko modelov Revit kombinezonov: rev'it athos air, rev'it jupiter, rev'it acid h2o, rev'it outback, rev'it gear 2
Motoristični škornji – moto škornji naj bodo udobni in trpežni zaščitni čevlji, ki nudijo zaščito pred poškodbami ter neugodnimi vremenskimi razmerami.
Motoristične hlače – tekstilne in usnjene moto hlače ter moto hlače iz jeansa vrhunske kakovosti za več udobja, zaščite in užitka v vožnji z motorjem. Vabljeni v spletno moto trgovino ter moto center Laba v BTC city Ljubljana.
Čelada za motokros je pomemben del motokros opreme, saj  zagotavlja udobje in varnost. Motokros čelade so na voljo v podjetju KMC!
Rabljena motoristična oprema je idealna priložnost za nakup moto opreme po še bolj ugodni ceni. Ugodne cene za kvaliteten nakup.
Moto majice – vrhunske motoristične majice Thor za več udobja in zaščite med vožnjo. KMC oprema nudi zaščito od glave do pet.