Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > E-vozila

Električna vozila ali krajše e-vozila

E-vozila so električna vozila, kamor sodijo električni avtomobili, električni skuterji in električna kolesa.

Električni skuter Govecs je trikratni dobitnik nagrade »European E-Scooter of the year«. Doseže hitrost do 63 km/h, z enim polnjenjem baterije pa lahko z njim prevozite približno 50 od 60 kilometrov. Življenjska doba baterije znaša kar 20.000 kilometrov. Petrol d.d., Ljubljana.
Električna vozila, krajše jih poimenujemo z izrazom e-vozila, zaradi številnih prednosti in prijaznosti do okolja postajajo vse bolj priljubljena. Pri Petrolu so vam na voljo električni skuterji in električna kolesa, s katerimi bo vožnja udobna in prijetna. Petrol d.d., Ljubljana.
Vse več strokovnjakov opozarja o resnosti ohranitve čistega okolja, k čemur lahko svoj delež prispevate tudi sami. Električna vozila so okolju prijazna, poleg tega pa tudi udobna in nadvse uporabna. Pri nas so vam na voljo moderni električni skuterji in kolesa - Petrol d.d., Ljubljana.  
Zaradi uporabniku prijaznih lastnosti in ekološke neoporečnosti so e-vozila v porastu. Pri nas vam poleg prej omenjenih lastnosti ponujamo še ugodne cene in možnost plačila na obroke. Vabimo vas, da si prebere podrobnosti posameznih e-vozil. Petrol d.d., Ljubljana.
Bi se v službo radi odpeljali s kolesom, pa vas skrbi, da boste prispeli preznojeni? Potem je kolo na električni pogon prava rešitev za vas. Izbirate lahko med dvema različnima modeloma, lahko pa se odločite tudi za električni skuter. Petrol d.d., Ljubljana.
Se zjutraj, ko hitite z avtomobilom v službo, pritožujete nad gnečo na cesti? Bi lahko na delo odšli s kolesom, pa vam klasična kolesa niso najbolj po godu? Predstavljamo vam kolesa na električni pogon, s katerimi bo vožnja varna in udobna - Petrol d.d., Ljubljana.