Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Avto na plin

Avto na plin - vozilo, ki izkoriščajo avtoplin

Avto na plin je vse bolj pogosto prevozno sredstvo, saj je avtoplin okolju prijazen in cenovno ugodnejši od bencina. Si želite vozilo na avtoplin? Vgradnja sistema je hitra in enostavna.

Tadej Tasič je eden od strokovnih članov ekipe pri podjetju Plineks. Ima številna znanja in izkušnje na področju predelave avtomobilov na plin.
Poleg ugodne cene, avto na plin prinaša še številne druge prednosti. Več o avtoplinu si preberite na naši spletni strani.
Predelava avtomobila na plin je pri podjetju Plineks kakovostna, hitra in ugodna. Vgradnja avtoplina prinaša varčno in ekološko vožnjo, investicija se kmalu povrne.
Vgradnja avtoplina v avtomobil vključuje tudi mazanje ventilov. Cena vgradnje plina v avto je ugodna. Avtomobili in vozila na lpg pogon so prihodnost avtomobilske industrije.
Predelava vozila na plin je vse pogostejša in vse bolj iskana. V podjetju Gen1 vam zagotavljamo najboljšo predelava avtomobilov za varčno in okolju prijazno vožnjo.
Predelava avtomobila ni smiselna le s stališča ekologije (avtoplin namreč ne onesnažuje okolja tako kot bencin), temveč tudi s stališča financ. Cene za avtoplin so nižje od cen za bencin, poleg tega pa strokovnjaki ocenjujejo, da bodo cene tudi nadaljne ostale nižje.
Imamo dolgoletne izkušnje s predelavo na plin.  Pri predelavi osebnih vozil vam ponujamo garancijo na predelavo na plin. 
Povprečna poraba goriva je eden izmed pogostih dejavnikov, ki ga vzamemo v razmislek ob nakupu vozila. Pri porabi goriva prednjačijo plinski avtomobili.
Avtoplinski sistemi so za uporabnika zelo poceni, saj je cena za avto na plin oziroma predelavo zelo ugodna. Poraba oziroma cena goriva je za več kot polovico nižja.
Ena izmed mnogih prednosti avtomobila na plin je tudi ta, da se poraba znatno zmanjša - po zanesljivih informacijah lahko s predelavo na plin pridemo kar do 50% manjše porabe. Če si torej tudi vi želite manjše porabe, preverite ponudbo podjetja Gen1.
Tadej Tasič je strokovnjak za avte na plin in avtoplinske naprave in vam skupaj s podjetjem Plineks omogoča kakovostno predelavo avta na plin. 
Še vedno niste popolnoma odločeni glede vgradnje avtoplinskega sistema v vaše vozilo? V kolikor imate bencinski motor, je odločitev vsekakor na mestu. Privarčevali boste, poskrbeli za čistejše okolje, podaljšali življenjsko dobo motorja, poleg tega pa so plinske črpalke v Sloveniji vse bolj dostopne.
Cena vožnje na LPG (utekočinjeni naftni plin) v Sloveniji je izredno ugodna in se izplača vsem voznikom saj je LPG v primerjavi z bencinom zelo poceni.  
Dandanes se pri vožnji vse pogosteje uporablja pogonsko gorivo - avtoplin. Dejstvo ne preseneča, saj ugodno vpliva na okolje, denarnico in motor. Življenjska doba motorja oziroma vozila se poveča. Na predelavo vozila vam nudimo kar 7-letno garancijo - podjetje Gen1 iz Celja.
LPG cena je ugodna. Avtoplin omogoča za polovico cenejšo vožnjo, kljub temu, da poraba goriva ni manjša. Investicija v avtoplin se kmalu povrne v manjši porabi stroška goriv.
Na najhno porabo goriva lahko vplivate z varčno vožnjo. Za vožnjo brez skrbi pa presedlajte na vozilna na plin, kjer je majhna poraba goriva zagotovljena.
Predelava na plin v Ljubljani – vas zanima, kje najdete najboljšo predelavo na plin? Za vse dodatne informacije vas vabimo k ogledu spletne strani!
Najcenejša vgradnja avtoplina – način kako privarčevati pri stroških vožnje in obremenitvi okolja. Črpalke za avtoplin se nahajajo na vseh večjih bencinskih postajah vseh večjih ponudnikov.
Cene bencina se skoraj vsak drugi teden povišajo. Se spomnite dobrih starih časov, ko je bilo gorivo precej bolj ugodno kot je danes? Pa vendar lahko tudi danes znišate stroške za pogonsko gorivo. Odločite se za predelavo avta na plin in privarčujte - Gen1, Celje.
Plin avto prinaša varčno in okolju prijazno vožnjo. Avto na plin – po predelavi se lahko pojavijo težave. Predelava vozil na avtoplin – investicija se povrne.