Adaptacija kopalnice

Hitra obnova oziroma adaptacija kopalnicSo pipe v vaši kopalnici polne vodnega kamna in imate zastarelo vodno instalacijo, v kateri voda zastaja? So začele odstopati ploščice ali nabrekati zidovi? Potem je skrajni čas za adaptacijo vaše kopalnice in prišli ste na pravo mesto, saj cena obnove kopalnice za tolikšno kvaliteto še nikoli ni bila tako ugodna. Adaptacija kopalnic je del naše zanesljive ponudbe že dolgo vrsto let. Cene obnove kopalnic so pri nas zelo konkurenčne, saj se po svojih najboljših močeh trudimo, da bi material za adaptacije kopalnic dobavljali od karseda ugodnih in hkrati zanesljivih dobaviteljev. Poceni adaptacija kopalnice je tako torej dobra in hitro povrnljiva naložba, ki vas bo s svojo kvalitetno izvedbo razveseljevala še dolga leta.
Vsaka adaptacija se začne z ogledom in izdelavo načrta, kaj vse naj bi adaptacija kopalnice obsegala. Cena izvedbe se predvidi s predračunom in takoj ko stranka načrt potrdi, lahko pričnemo z delom. Adaptacija kopalnice navadno traja od 3 do 7 dni, odvisno od tega, kako je obsežna. Ker pa je uporaba kopalnice dokaj neizbežna, se zlasti pri tistih naročnikih, ki drugih sanitarij v stanovanju nimajo, trudimo izvesti kar se da hitro prenovo kopalnice. Seveda smo zelo odprti za vse predloge naročnika, če pa ste brez idej, so tu v pomoč nepogrešljive izkušnje naših izurjenih in inovativnih mojstrov. Cene obnove kopalnice so trenutno še toliko ugodnejše zaradi posebne akcije na adaptacijo kopalnice.


Hitra prenova kopalnice

Zavedamo se, da je že nekaj dni brez kopalnice nadležnih, zato se posebej trudimo, da bi za vas lahko izvedli čim bolj hitro prenovo kopalnice. Pri hitri adaptaciji kopalnice je cena pravtako ugodna, gre pa večinoma za izvedbe podobnih del, to je odstranitev (izbranih) obstoječih elementov pohištva, zamenjavo električne in/ali vodovodne instalacije, izravnavo sten ali tal, polaganje novih ploščic, vgranjo kadi ali tuš-kabine ter nazadnje montažo obstoječih ali novih pohištvenih elementov. Pravtako kot hitro prenovo kopalnice tudi vse ostale adaptacije kopalnic izvedemo »na ključ«, kar pomeni, da po našem končanem delu samo še prinesete svoje osebne predmete in prenovljena kopalnica vam je v vsem sijaju na razpolago.
Pošljite vprašanje ali povpraševanje o ceni obnove kopalnice ali pa nas pokličite in se dogovorite za ogled, saj smo pri vas lahko že jutri. Zagotovite si kvalitetno, zanesljivo in poceni adaptacijo kopalnice.