Transportni trakovi nepogrešljivi v industriji

Industrijski transportni trakoviTransportni trakovi, katerih cena je več kot ugodna glede na njihovo vsestranskost, so namenjeni transportu različnih materialov v vseh industrijskih panogah, od živilske in tekstilne do lesno predelovalne in gradbene. Tipi trakov in način spajanja traku so odvisni od transportiranega materiala. Žičnati transportni trakovi predstavljajo pravo izbiro za zelo vroče kose ali aplikacije, pri katerih prihaja do izteka tekočin. Magnetni so primerni za feritne ostružke, odpadke pri štancanju, ostre dele ipd., saj zaradi popolnega tesnjenja med ogrodjem traku in tekalno površino ne pride do zatikanja. Vodoodporne trakove uporabljamo, kadar je potrebno brizgane izdelke ohladiti, da ne pride do krčenja. Vroč material lahko zelo hitro poškoduje transportni trak, zato je v teh primerih najbolje uporabiti temperaturno obstojni tekoči trak. Proizvodnja teh trakov je odvisna od uporabe in temperaturne obstojnosti.
Transportni trakovi z gladko nosilno površino se uporabljajo za transport pakiranega ali kosovnega materiala do naklonskega kota 22 °. Rebrasti transportni trak pa je prava rešitev za primere, ko se zahteva še višji naklonski kot transportiranja.

Transportni trakovi LOGO!MAT- ugodna cena za vrhunsko kakovost

Če v vašem podjetju potrebujete transportni tekoči trak, katerega izdelava je vrhunska, vam priporočamo transportne trakove podjetja KRUPS. Na voljo so tako navadni transportni tekoči trakovi kot zobati jermenski in vpenjalni transportni trakovi. Cena transportnih trakov je navdušila že mnoge.
Ponudbo transfernih sistemov dopolnjujejo še vrtilne in zalogovne mize standardnih velikosti, premera od 700 mm do 2.000 mm. Uporabljajo se kot zalogovniki ali sortirniki.

Transportni trakovi Krups FördersystemeVIAL Automation - pravi partner pri vzpostavitvi avtomatizacije proizvodnega procesa

V podjetju VIAL Automation d.o.o.z individualnim načrtovanjem avtomatizacije tehnoloških proizvodnih procesov vsakemu partnerju nudimo najkakovostnejšo rešitev za njemu lastno proizvodnjo. Skrbno načrtovana, izvedena in vzdrževana avtomatizacija našim sedanjim in bodočim partnerjem prinaša hitrejšo in kakovostnejšo produkcijo. Na ta način se naši partnerji izognejo vsem dodatnim stroškom, ki jih prinašajo neoptimizirani procesi.

Če vas zanimajo transportni trakovi in njihova cena ali varjenje, vas vabimo, da nas obiščete. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.