Kapacitivni senzorji vseh vrst, ki jim lahko zaupate


Kapacitivni in induktivni senzorji zahtevajo najvišjo stopnjo tehnološkega razvoja na eni in izjemno natančnost izdelave na drugi strani. Prav zato v slovenskem družinskem podjetju VIAL Automation sodelujemo zgolj s preverjeno najboljšimi dobavitelji. Nudimo vam:

  • Inovativno zasnovane kapacitivne senzorje, ki sodijo v sam vrh na evropskem in svetovnem trgu.
  • Produkte švicarskih proizvajalcev (Contrinex, Baumer), ki sta sinonim za kakovost na trgu kapacitivnih senzorjev in drugih senzorskih sistemov (merilni senzorji, induktivni senzorji, ultrazvočni senzorji)
  • Senzorji različnih dimenzij in izvedb ohišja (plastično ali kovinsko ogrodje)

Ko iz majhnega nastane veliko - kapacitivni senzor z bogato preteklostjo


Smo družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1998. Naše poslovanje gradimo na tesnem odnosu z dobavitelji oz. proizvajalci kapacitivnih in drugih senzorjev. Hrati pa nam prav toliko pomeni tudi tesen, oseben stik s stranami, ki temelji na zaupanju. Iskreno sodelovanje s strankami in implementacija najsodobnejših tehnologij skupaj poskrbita, da je končni produkt - v tem primeru kapacitivni senzor - vreden vsega zaupanja. S strogimi postopki ločevanja in reciklaže pa v našem podjetju z veliko mero odgovornosti poskrbimo za to, da naše poslovanje v najmanjši možni meri obremenjuje okolje.

Ugodne cene kapacitivnih senzorjev - ne zamudite!


Z dovršenimi postopki avtomatizacije poskrbimo, da so cene naših vrhunskih kapacitivnih senzorjev dostopne najširši množici ljudi. Ker ponujamo tako bogat spekter merilnih, ultrazvočnih,kapacitivnih in induktivnih senzorjev cene variirajo, zato le stopite v stik z nami. Hitro se vam bomo odzvali z vsemi potrebnimi informacijami! Obiščete lahko tudi našo spletno stran, kjer imate na voljo več podrobnosti o zgodovini delovanja našega podjetja kot tudi o naših partnerjih in področjih dela. Nakup kapacitivnega senzorja je z nami enostaven in pregleden, stranke pa se vedno znova vračajo k nam!

Za več informacij o senzorjih in naših drugih produktih ter storitvah (tudi varjenju aluminija) smo na voljo tudi v naših poslovnih prostorih (Gotovlje 57, 3310 Žalec).

Postopek kovičenja:www.vsi.si/vial-automation/kovicenje-postopek

TRANSPORTNI TRAKOVI

ULTRAZVOČNA ZAŠČITNA CELICA

kapacitivni senzorjikapacitivni senzor