Postelje po naročilu - okvir za posteljo po meri

V podjetju Plasard, ki nadaljuje tradicijo podjetja Hoby d.o.o., izdelujemo postelje po naročilu. Pri načrtovanju vam naši strokovnjaki z veseljem pomagajo in svetujejo, da so postelje izbrane v skladu z vsemi vašimi željami. Natančno in strokovno vam najprej izdelamo okvir za posteljo, prav tako pa so vam v naši ponudbi na voljo kakovostne vzmetnice poljubnih velikosti, ki se idealno prilegajo. Izberite postelje po meri Plasard, saj kakovost materialov dopolnjuje moderen dizajn po vašem okusu.


Postelje po meri - okvir za posteljo in vzmetnice po naročilu

Postelje po meri so prilagojene vašim potrebam. Izdelujemo postelje za vse generacije. Tako so vam na voljo otroške, mladinske in zakonske postelje po naročilu. Postelje so lahko enojne, zakonske ali pogradi, izdelamo pa jih v skladu z vašimi navodili. Sporočite nam vse dimenzije - dolžino, širino in višino, mi pa bomo izdelali okvir za posteljo z želenimi merami. Okvir za posteljo dopolnjuje udobna in kakovostna vzmetnica Hoby, ki vam je na voljo v dveh različnih trdotah. Gre za vzmetnico s prevleko iz 100% bombaža ter z antibakterijsko zaščito. Prevleka je snemljiva in enostavna za pranje. Ker vzmetnica vsebuje debelo plast kokosa s kavčukom, je zelo obstojna. Ob nakupu vzmetnice Hoby ste deležni 10-letne garancije. Zagotovite si dobro spanje in se odločite za udobne postelje po meri s pripadajočimi vzmetnicami Hoby.

Postelje po meri - postelja s predalom in nočno omarico

Med posteljami po meri je priljubljena izbira postelja s predalom. Postelje po naročilu so lahko spodaj odprte ali popolnoma zaprte. Pod tiste, ki so spodaj odprte, lahko pospravite stvari, ki jih redko potrebujete, vendar boste morali poskrbeti za redno čiščenje, saj se vam bo v nasprotnem primeru nabiral prah. Odlična rešitev je postelja s predalom, v katerega lahko brez težav pospravite oblačila ali posteljnino. Če je postelja s predalom otroška postelja, je predal primeren tudi za shranjevanje plišastih in ostalih igrač, ki se jih skozi obdobje odraščanja ponavadi nabere kar precej. Postelje po naročilu odlično dopolnjujejo raznovrstne nočne omarice, ki vam jih izdelamo v stilu vaše spalnice. Spalnice po meri izdelujemo že vrsto let, zato nam lahko zaupate, da boste s končnim izgledom vaše spalnice zagotovo več kot zadovoljni. Svetujemo vam, da se odločite tudi za vgradno omaro z drsnimi vrati, ki vam nudi odličen izkoristek prostora. Drsna vrata po meri so vam na voljo v različnih izvedbah, barvah in barvnih vzorcih, prav tako pa vam na drsna vrata lahko natisnemo fotografijo po vaši izbiri. Če je vaš dom dovolj velik, spalne prostore odlično dopolnjuje garderobna soba.


Plasard - spalnice po meri, vgradne omare z drsnimi vrati ter ostalo stavno pohištvo visoke kakovosti in modernega dizajna. Pokličite nas!