Viličarji so robustne in zdržljive uporabne naprave

 


Viličarji v številnih podjetjih veljajo kot ena najbolj pomembnih investicij. Viličarji namreč omogočijo red s skladišču: stvari ni več potrebno prenašati ročno, saj to zlahka počnejo dizelski viličarji ali plinski viličarji. Viličarji vam tako prihranijo čas in omogočajo varno delo pri prenašanju bremen. Plinski viličar in še posebej električni viličar sta tudi ekološki napravi, s katerimi ne boste po nepotrebnem obremenjevali okolja zaradi škodljivih izpušnih plinov. Plinski viličar ima namreč zelo nizke emisije škodljivih izpustov, medtem ko jih električni viličarji sploh nimajo. Seveda pa je pomembno, da je vzdrževanje viličarjev kar najboljše, saj bo to omogočilo varno, trajno in zanesljivo delo. Vsaka naprava namreč terja svoj čas in skrb, da bo z vami vztrajala dolgo in zvesto.

 


Viličarji so stroji, brez katerih včasih ne gre več

 

Vsako podjetje, ki ima zaradi potreb svoje dejavnosti skladišče in raste, v eni točki pride do spoznanja, da brez viličarja ne gre več. Če se dejavnost širi in raste, se povečuje tudi potreba skladiščenja in brez plinskega viličarja stvari lahko postanejo neobvladljive. Vse več je ročnega prenašanja, neorganiziranega prestavljanja stvari in ustvarja se kaos. Naprave, kot so električni viličarji, lahko v takšnih razmerah rešijo situacijo. Z uvedbo paletnih regalov in plinskim viličarjem, se lahko takšno kaotično skladišče čez noč spremeni v urejen prostor. Pri našem podjetju lahko kupite rabljen plinski viličar, izbirate pa lahko seveda tudi med številnimi dizelskimi ali električnimi viličarji. Začetna investicija bo tako nekoliko bolj ugodna. Seveda nudimo tudi ugodno vzdrževanje viličarjev.

 

Plinski viličarji


Električni viličarji so usklajeni s trajnostnim razvojem

 

Električni viličarji so kar najbolj ekološki, saj nimajo nikakršnih izpustov. Poleg tega so izredno tihi, zato so zelo primerni za tiste, ki jih v skladišču moti hrup. Njihova prednost je tudi v tem, da se vam v primeru, če jih uporabljate, ni potrebno ukvarjati s problemom prezračevanja skladišča.

 

 

vetis.si | Viličarji za lažje skladiščenje – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
VETIS veletrgovina in servis, d.o.o., Ljubljana
Naslov
Litostrojska cesta 40 b
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
Tel.: 01 513 6300
GSM: 041 624 111
Seznam fraz
viličarji, plinski viličar, električni viličarji
ZEMLJEVID