Viličarji – diesel viličarji, električni viličarji in plinski viličarji

 

Brez viličarjev si težko zamislimo marsikatero opravilo v industrijskih halah, trgovinskih centrih, skladiščih in povsod drugod, kjer je potrebno dvigovati in prenašati težka bremena. Poznamo različne vrste viličarjev: paletne viličarje, regalne viličarje, teleskopske viličarje, traktorske viličarje (diesel viličarji za rabo na prostem, električni in plinski viličarji za rabo v zaprtih prostorih) ter ročne viličarje. Poleg raznovrstnih viličarjev vam nudimo tudi bogat nabor rezervnih delov (gume za viličarja, vilice, akumulator za viličarja, itd.).

 

Diesel in plinski viličarji

 

Diesel viličarji

Diesel viličarji se uporabljajo za delo na prostem. Delujejo po principu hidrostatične transmisije, kar omogoča odlično manevriranje in kontrolo. So hitrejši in okretnejši od električnih viličarjev, prav tako pa bodo nared takoj, ko natočite gorivo (ni potrebno čakati na polnjenje baterije). Diesel viličarje delimo na čelne diesel viličarje, težje diesel viličarje, bočne diesel viličarje in kontejnerske diesel viličarje. Glavna razlika med njimi je v nosilnosti, vsem diesel viličarjem pa je skupno, da lahko prevažajo in dvigujejo tudi težja bremena. 

 

 

Plinski viličarji

Plinske viličarje lahko za razliko od dieselskih uporabljamo tako v notranjih prostorih z ustreznim prezračevanjem kot tudi zunaj na prostem. Plinski viličarji so zmogljivejši od električnih, saj lahko premikajo težja bremena, kljub temu pa so zelo okretni. Zahtevajo redni servis, saj je potrebno paziti, da ne pride do uhajanja plina iz plinskih vodov, ki bi lahko povzročili eksplozijo. V naši ponudbi boste našli čelne in bočne plinske viličarje različnih nosilnosti. Lahko se odločite za nove viličarje, seveda pa so vam na voljo tudi rabljeni, ki predstavljajo cenovno ugodno odločitev.

 

Podjetje Vetis d.o.o. vam prav tako nudi tehnične preglede za viličarje kot tudi redne in periodične servise, ki zagotavljajo, da vozilo deluje brezhibno in da vam bo brez težav služilo še vrsto let. Za dodatne informacije o električnih, diesel in plinskih viličarjih obiščite našo stran ali pa nas kontaktirajte preko elektronske pošte in z veseljem vam bomo nudili dodatne informacije.

 

Vetis d.o.o. | ugodna trgovina in servis viličarjev

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
VETIS veletrgovina in servis, d.o.o., Ljubljana
Naslov
Litostrojska cesta 40 b
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
Tel.: 01 513 6300
GSM: 041 624 111
Seznam fraz
Viličar, Diesel viličarji, Plinski viličarji
ZEMLJEVID