Teleskopski viličarji

Dandanes se pri delu v skladiščih uporablja veliko vrst viličarjev. Tam so pogosto prisotni čelni, regalni, komisionirni in ročni viličarji. Zelo praktični so tudi bočni viličarji, saj za manevriranje ne potrebujejo veliko delovne površine. Dejstvo je, da se viličarji danes ne uporabljajo le pri skladiščenju, temveč tudi v gradbeništvu, gozdarstvu, kmetijstvu ... Tu so izredno uporabni teleskopski viličarji, saj so prilagojeni za delo na razgibanem terenu.


Kakšen je teleskopski viličar?

Lahko bi rekli, da teleskopski viličar predstavlja kombinacijo klasičnega viličarja in traktorja. Nanj je pritrjena dolga delovna dvigovalna roka, na koncu katere se nahajajo močne vilice za dvigovanje in prenašanje tovora različnih vrst. Teleskopski viličar je na pogled atraktiven, seveda pa ga v prvi vrsti odlikuje izjemna uporabnost, lahko bi rekli kar multifunkcionalnost. Z njim namreč lahko opravite številne delovne naloge, tako v gradbeništvu kot tudi v kmetijstvu, gozdarstvu, v kamnolomih in pristaniščih. Glavna prednost teleskopskega viličarja je torej v tem, da ga lahko uporabite za delo na težje dostopnih mestih.

 

Teleskopski viličar


Teleskopski viličarji – upravljanje

Čeprav teleskopski viličar zahteva nekaj več izkušenj za kakovostno upravljanje, pa napredna tehnologija v notranjosti kabine poskrbi za dokaj enostavno manevriranje. Elektronika vsebuje tudi varnostne sisteme, ki znatno povečajo varnost upravljavca. Teleskopski viličarji omogočajo dober pregled nad notranjostjo stroja, hkrati pa vam zagotavljajo tudi odlično vidljivost, ki je na gradbiščih še kako pomembna.

Za dodatne informacije o teleskopskih viličarjih in najem viličarja nas lahko pokličete po telefonu  ali pošljete elektronsko pošto!

 

Vetis d.o.o. | Teleskopski viličarji - povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
VETIS veletrgovina in servis, d.o.o., Ljubljana
Naslov
Litostrojska cesta 40 b
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
Tel.: 01 513 6300
GSM: 041 624 111
Seznam fraz
teleskopski viličarji, teleskopski viličar, viličar, viličarji
ZEMLJEVID