Ročni viličarji

V podjetju Vetis d.o.o. so vam po izjemno konkurenčnih cenah na voljo različni ročni viličarji. Odlično bodo opravili marsikatero nalogo v skladišču, saj jih odlikujejo inovativnost, praktičnost in visoka zanesljivost. Poleg ročnih viličarjev se v naši bogati ponudbi nahajajo tudi teleskopski viličarji, bočni viličarji in številni drugi.


Paletni ročni viličar

Paletni ročni viličar je uporaben predvsem v manjših skladiščih, kjer so razdalje transporta kratke. Paletni viličar, model M 23, je izdelan iz nerjavečega jekla, njegova nosilnost pa znaša kar 2300 kg. Dvigovanje tovora je popolnoma preprosto in hkrati enostavno za rokovanje. Paletni ročni viličar vam je na voljo v dveh različicah, in sicer z enojnimi ali dvojnimi tovornimi tandemskimi kolesi. Paletni viličar imenujemo tudi paletnik ali paletni voziček.


Električni ročni viličarji (s tehtnico)

Ročni viličarPrecej učinkovitejši od klasičnih so električni ročni viličarji, ki jih poganja močan električni motor. Pri nas so vam na voljo tako nizkodvižni kot visokodvižni ročni viličarji, s katerimi boste povečali produktivnost podjetja. Izredno zanimivi so ročni viličarji s tehtnico, saj lahko že med nalaganjem spremljate težo palet oz. tovora. Ročni viličar s tehtnico je zelo zanesljiv, odstopanja od dejanske teže tovora pa zanemarljive. Upravljanje električnih ročnih viličarjev je preprosto, hkrati pa je dobro poskrbljeno tudi za varnost upravljavca. V naši ponudbi se nahajajo modeli za različne namene in dolžine transporta. Za krajše razdalje so primerni takšni, ob katerih je potrebno hoditi, za srednje razdalje imate možnost kombinacije hoje in vožnje, za nekoliko daljše razdalje pa je najprimernejši električni ročni viličar, ki ga lahko udobno upravljate sede.

 

Vetis d.o.o. | Ročni viličarji - povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
VETIS veletrgovina in servis, d.o.o., Ljubljana
Naslov
Litostrojska cesta 40 b
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
Tel.: 01 513 6300
GSM: 041 624 111
Seznam fraz
ročni viličarji, ročni viličar, paletni ročni viličar, ročni viličar s tehtnico, ročni viličarji s tehtnico, električni ročni viličarji
ZEMLJEVID