Rabljeni viličarji | Najem in prodaja viličarjev

Vetis je eno najuspešnejših podjetij na področju viličarjev v Sloveniji. Naša glavna dejavnost je prodaja viličarjev različnih blagovnih znamk. Viličarji, ki jih prodajamo so inovativni, tehnično dovršeni in zanesljivi. V našo ponudbo so vključeni tudi rabljeni viličarji, saj je povpraševanje po njih vedno večje.

 

Rabljeni viličarji

Tako novi kot rabljeni viličarji pa potrebujejo zanesljiv servis in zagotovljene rezervne dele. Naši serviserji se redno izobražujejo in usposabljajo, zato vam lahko zagotovimo kakovostno servisno storitev in profesionalen odnos do kupca.

Viličar je ena pomembnejših investicij številnih podjetij. Viličarji so namreč učinkovita metoda skladiščenja, saj omogočajo premikanje palet, težkih več ton. Pri tem prihranite čas, vaši delavci pa svoje delo opravljajo varno. Odločite se lahko za nakup novega ali rabljenega, možen pa je tudi najem viličarjev.

 

Rabljeni viličarji cenejši – ugoden tudi najem viličarja

Prodaja rabljenih viličarjev se je v zadnjih letih precej povečala, saj so v primerjavi z novimi rabljeni viličarji bistveno cenejši. Kljub temu, da je prednost novih v tem, da so neobrabljeni, pa vam zagotavljamo, da so tudi naši rabljeni viličarji zanesljivi. Vedno jih temeljito preverimo in predelamo tako, da delujejo kot novi.

 

O ugodni ceni in ostalih informacijah se prepričajte na naši spletni strani. Vabljeni!

 

Vetis d.o.o. – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
VETIS veletrgovina in servis, d.o.o., Ljubljana
Naslov
Litostrojska cesta 40 b
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
Tel.: 01 513 6300
GSM: 041 624 111
Seznam fraz
rabljeni viličarji, najem viličarja, prodaja viličarjev
ZEMLJEVID