Rabljeni diesel viličarji – izjemno praktični stroji po ugodni ceni

 

Razmišljate o nakupu diesel viličarja? To je vsekakor dobra odločitev, saj gre za zelo praktično napravo, ki vam lahko olajša raznovrstna dela. Pred dokončno odločitvijo pa je vsekakor smiselno razmisliti tudi o možnosti nakupa rabljenega diesel viličarja.

 

Prednosti diesel viličarjev

 

V primerjavi z bencinskimi so diesel viličarji precej bolj varni, saj je bencin precej hitro vnetljiv. Poleg tega pa prihaja med uporabo viličarjev z bencinskimi motorji do izpustov škodljivih plinov, zato niso primerni za delo v zaprtih prostorih, kar vključuje tudi številna skladišča, kjer je uporaba viličarja praktično nujna. Dodatna prednost diesel viličarjev je, da imajo v povprečju precej daljšo življenjsko dobo. Omenimo lahko tudi to, da predstavlja uporaba diesel viličarjev v primerjavi z bencinskimi nižji strošek, precej enostavnejše pa je tudi njihovo vzdrževanje.

 

NUDIMO TUDI MOŽNOST NAJEMA RABLJENEGA VILIČARJA

 

rabljeni diesel viličarjiRabljeni diesel viličarji so pameten nakup

 

Ugodno razmerje med ceno in kakovostjo je glavni razlog, zaradi katerega so rabljeni diesel viličarji dobra izbira. Prepričanje, da so rabljeni diesel viličarji že v osnovi slabši ali celo manj varni od novih, je namreč napačno. Pred uvrstitvijo v prodajni program so rabljeni diesel viličarji natančno pregledani in servisirani, odpravljene so morebitne težave, če je to potrebno, pa so zamenjani tudi nekateri deli. Z nekaj sreče lahko naletite celo na rabljen diesel viličar, za katerega je še vedno možno uveljavljati garancijo, če bi prišlo do kakršnih koli težav. Pestra ponudba rabljenih diesel viličarjev različnih znamk in modelov si tako zagotovo zasluži nekaj vaše pozornosti, preden sprejmete končno odločitev.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
VETIS veletrgovina in servis, d.o.o., Ljubljana
Naslov
Litostrojska cesta 40 b
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
Tel.: 01 513 6300
GSM: 041 624 111
Seznam fraz
Rabljeni diesel viličarji
ZEMLJEVID