Plinski viličarji

Med viličarje z notranjim izgorevanjem sodijo bencinski, dieselski in plinski viličarji. Zaradi slabših lastnosti bencinskih, so le-te v veliki meri nadomestili diesel viličarji. Žal pa se teh, če nimajo dograjenih filtrov za sežig emisij, ne sme uporabljati v zaprtih prostorih. To številnim podjetjem predstavlja glavni razlog, da se raje kot za dieselskega odločijo za nakup plinskega viličarja, ki ga brez težav lahko uporabljajo tako v skladišču z ustreznim prezračevanjem kot tudi na prostem.

 

Plinski viličar je zmogljivejši od električnega

Čeprav so za prevažanje tovora v skladiščih in ostalih zaprtih prostorih izjemno uporabni električni viličarji, pa so se tudi plinski viličarji izkazali za odlično izbiro. Dejstvo, da jih lahko uporabljamo v notranjosti, je v nizki emisiji škodljivih snovi. Seveda je nujno, da ima prostor urejeno kakovostno prezračevanje. Plinski viličar je precej močnejši od električnega, zato z njim lahko opravljamo težja dela z zahtevano večjo nosilnostjo. Dela bodo opravljena hitreje, saj je plinski viličar zaradi zmogljivega motorja hitrejši od električnega. Naj omenimo, da je izjemno pomembno paziti na dobro tesnjenje plinskih vodov, saj uhajanje plina lahko privede do eksplozije.

 

Plinski viličarji – oglejte si našo ponudbo

V našem prodajnem asortimanu se nahajajo:
•    čelni plinski viličarji in
•    bočni plinski viličarji.


Znotraj čelnih in bočnih plinskih viličarjev so vam na voljo modeli z različnimi nosilnostmi. Najmanjši čelni plinski viličar ima nosilnost 1,4t, največji pa kar 8,0t. Modeli se med seboj vizualno nekoliko razlikujejo, vse pa odlikuje moderen dizajn in izjemna tehnična dovršenost. Bočni viličarji, ki imajo vilice postavljene pravokotno na smer vožnje, pa so vam na voljo z nosilnostjo od 3,0t do 6,0t.


Našo ponudbo sestavljajo tako novi kot rabljeni viličarji. Rabljene pred prodajo vedno pregledamo, zato ste lahko prepričani, da boste dobili kakovosten delovni stroj, ki ga lahko nemudoma pričnete uporabljati.

 

Vetis d.o.o. | Plinski viličarji, povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
VETIS veletrgovina in servis, d.o.o., Ljubljana
Naslov
Litostrojska cesta 40 b
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
Tel.: 01 513 6300
GSM: 041 624 111
Seznam fraz
plinski viličarji, plinski viličar, viličar, viličarji
ZEMLJEVID