Viličarji, vlačilci servis, najem. Najem in nakup viličarjev na enem mestu

Najem viličarjev je dejavnost, s katero Vetis d.o.o. zagotavlja storitve tudi za stranke, katere ne potrebujejo viličarjev dnevno, ampak priložnostno. Naj bo to ročni viličar, traktorski viličar, paletniki ali vlačilci, najem viličarja pri nas vam zagotovi kakovostne viličarje, ki bodo opravili zastavljeno nalogo. Vsi viličarji opravijo tudi servis, s čimer zagotovimo brezhibnost delovanja. Izpit za viličarja lahko opravite v za to pristojnih podjetjih.

 

Za ugoden najem viličarjev pokličite na telefon, 01 51 36 304

 

Viličarji, vlačilci-najem

Vlačilci-najem ali nakup v Vetis d.o.o. je prava izbira. Nudimo vam najem viličarjev (novih in rabljenih) iz najemne flote do 4.5 tone za želeno obdobje, na voljo pa so tudi vlačilciNajem viličarjev, kot tudi najem vlačilcev vam prihranita stroške nakupa in shranjevanja. V kolikor pa v vašem podjetju uporaba viličarjev poveča in vam najem viličarjev ne zadošča več, so v naši prodajni ponudbi na voljo novi in rabljeni viličarji: plinski, dizelski viličarji, elektro viličar, ročni viličar, traktorski viličarpaletni viličar (npr. ročni paletni viličar) in vlačilci. Najem viličarjev in vlačilcev je hiter in preprost, zato se oglasite v podjetju Vetis. 

 Najem viličarjev

 

Viličarji servis

Viličarji potrebujejo servis, kot vsa ostala vozila. Ko pripeljete vaš viličar na servis, vam v Vetis d.o.o. opravimo popoln pregled in popravilo viličarja, če je to potrebno. Naj so to rabljeni viličar, električni viličarji, traktorski viličarji, ročni viličar, plinski viličar, diesel viličar itd., servis opravljamo za vse znamke in vse vrste. Servis viličarjev je opravljen hitro in profesionalno, saj jih pregledajo certificirani in strokovno podkovani mehaniki. Dobro je, da vaši viličarji servis opravijo vsakih 500 ur delovanja. Z računalniško diagnostiko preverimo celotno stanje viličarja ter učinkovito in hitro poiščemo morebitne okvare.

 

Za ugoden najem viličarjev in vlačilcev pokličite na telefon, 01 51 36 304

 

Prodaja rezervnih delov

Gume za viličar, vilice za viličar, baterije za viličarje, prodaja rezervnih delov v našem podjetju poteka izključno z originalnimi nadomestnimi deli, s čimer zagotovimo tako garancijo kot tudi brezhibno delovanje. Vi in vaš viličar (npr. traktorski viličar, plinski viličar) potrebujete storitve, s katerimi boste zadovoljni in vas ne odvračajo od vašega dela. Zato se v Vetis d.o.o. trudimo opravljati delo hitro in profesionalno.

 

Vetis d.o.o. | Najem viličarjev, povezava do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
VETIS veletrgovina in servis, d.o.o., Ljubljana
Naslov
Litostrojska cesta 40 b
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
Tel.: 01 513 6300
GSM: 041 624 111
Seznam fraz
najem viličarjev, vlačilci najem, viličarji servis, rabljeni viličarji
ZEMLJEVID