Najem viličarja za vaše naloge


Viličarji lahko predstavljajo veliko breme za podjetje zato vam nudimo tudi najem viličarjev za krajše ali daljše obdobje. Iz naše flote viličarjev Vam bomo priskrbeli primeren viličar, ki bo kos vaši nalogi. Skrb za servis in potrebno dokumentacijo bo prav tako odveč, saj bomo tekom celotnega obdobja najema viličarja skrbeli, da bo najeti viličar redno vzdrževan in zakonsko tehnično pregledan. Če imate še dodatna vprašanja glede najema viličarja - cena, vzdrževanje in drugo – se lahko obrnete na naše komercialiste, ki vam bodo z veseljem pomagali. Najem viličarja vam bo prinesel pripomoček, ki bo pomagal, da bodo delavci delo opravljali varno in učinkovito.

 

 najem viličarjaNajem viličarja - cene so zelo ugodne


Veliko podjetij vam bo povedalo, da je dober viličar ena izmed najpomembnejših investicij za učinkovito delo. Če želite prihraniti, toplo priporočamo najem viličarja – cenik lahko posredujemo preko elektronske pošte – za učinkovito metodo skladiščenja. Po najemu viličarjev – še posebej rabljenih - je vse več povpraševanja, saj so rabljeni viličarji cenovno veliko ugodnejši od novih, še vedno pa odlično služijo svojemu namenu. Zagotavljamo vam, da so vsi naši rabljeni viličarji tehnično brezhibni in imajo veljavno obratovalno dovoljenje. Najem viličarja (cena bo zelo ugodna) lahko sklenete za različno dolga obdobja – za en dan, za en mesec ali pa tudi za eno leto. Za najeti viličar priskrbimo tudi primerno zavarovanje.

 

VEČ O NAJEMU VILIČARJA SI PREBERITE TUKAJ

 

Najem viličarja - cene za vaš prihranek


V našem centralnem skladišču je na zalogi okoli 500 rabljenih viličarjev različnih blagovnih znamk, zato vam bomo ob najemu viličarja brez težav priskrbeli takšnega, ki bo kos vaši nalogi. Vabimo vas, da si vso aktualno ponudbo za najem viličarja – cenik, pogoje in vrste viličarjev – ogledate na naši spletni strani. Vedno pa vas seveda pričakujemo tudi na naši telefonski številki ali elektronskem naslovu. Smo podjetje, ki ima že več kot 20 let tradicije na področju nakupa in vzdrževanja logistične opreme, naša vloga pa se le še krepi in širi, kar nas zelo veseli.

 

rabljeni viličarji

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
VETIS veletrgovina in servis, d.o.o., Ljubljana
Naslov
Litostrojska cesta 40 b
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
Tel.: 01 513 6300
GSM: 041 624 111
Seznam fraz
najem viličarja, najem viličarja cena
ZEMLJEVID