Električni viličarji različnih znamk

 

Električni viličarji so nepogrešljivo vozilo v skladiščih, industrijskih halah, trgovinskih centrih in povsod drugod, kjer je oteženo prezračevanje in hrup ni zaželen. Električni pogon viličarjev omogoča tiho delovanje brez izpustov škodljivih plinov v prostor, zaradi česar vam ni potrebno skrbeti glede zakonskih omejitev. Delovanje električnega viličarja ni zgolj okoljsko neoporečno, temveč tudi cenejše od bencinskega oz. dizelskega pogona. Čeprav je začetni strošek pri električnih viličarjih nekoliko višji, pa se vam bo investicija kmalu povrnila. Nudimo vam različne vrste električnih viličarjevpaletne električne viličarje, električne ročne viličarje ter traktorske viličarje. Poleg tega vam nudimo rezervne dele za viličarje (gume za viličarje, vilice za viličarje, baterije za električne viličarje, itd.), redne in periodične servise in tehnične preglede za plinske, bencinske, dizelske in električne viličarje.

 


Električni ročni viličarji

Električni ročni viličarji nimajo kabine, saj se jih upravlja stoje z rokami. Prednost električnega ročnega viličarja je v tem, da lahko palete, pakete in druga bremena dvigujete tudi v manjših, bolj utesnjenih kotičkih skladišča, kamor z drugimi viličarji s kabino ne bi mogli dostopati. Goriva ne potrebujejo, saj jih poganja baterija, ki jo brez težav znova napolnimo. Električni ročni viličarji so izjemno stabilni in se uspešno prilagajajo tudi neravnemu terenu.

 


Električni ročni viličarViličarji Linde

Nudimo vam nove in rabljene viličarje Linde, ki jih proizvaja priznano nemško podjetje. Viličarji Linde so bili leta 1958 prvi na tržišču, ki so nudili hidrostatični pogon, vse od takrat pa narekujejo trende na področju razvoja viličarjev. Čeprav so viličarji Linde tehnološko izredno dovršeni stroji, pa so vam na voljo po izredno ugodnih cenah. Če bi želeli še dodatno prihraniti, se lahko odločite za rabljene viličarje Linde ali pa za najem viličarja. Cene so v vsakem primeru med najbolj konkurenčnimi. Vljudno vas vabimo, da obiščete našo spletno stran, kjer vas čakajo še dodatne informacije o kvalitetnih produktih iz naše ponudbe.

 

Vetis d.o.o. | ugodna prodaja in servis viličarjev

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
VETIS veletrgovina in servis, d.o.o., Ljubljana
Naslov
Litostrojska cesta 40 b
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
Tel.: 01 513 6300
GSM: 041 624 111
Seznam fraz
Električni viličar, Električni ročni viličarji, Viličarji Linde
ZEMLJEVID