Bočni viličarji

Podjetje Vetis d.o.o. je eno izmed najuspešnejših podjetij na področju viličarjev v Sloveniji. Nudimo vam najrazličnejše viličarje za številna opravila v skladiščih, pa tudi na gradbiščih, v gozdovih in na težje dostopnih lokacijah. Viličarje lahko ločimo po vrsti delovne naloge, za katero se jih uporablja, po vrsti pogona, po pripomočku za manipulacijo tovora, lahko pa tudi po strani zajema tovora. Glede na zadnji kriterij so vam na voljo čelni, stranski in bočni viličarji. Oglejmo si, kje in za kakšno delo je smiselno uporabiti bočni viličar.
 

Bočni viličarjiBočni viličar – uporaba

Najprej si poglejmo, kakšen sploh je bočni viličar. Gre za delovni stroj, ki ima dvižni mehanizem ob svojem boku, tako da so vilice postavljene pravokotno na smer vožnje. Čeprav teža tovora, ki se pri bočnem viličarju torej nahaja ob boku, potiska stroj v stran, pa bočni viličar velja za izredno stabilnega. Bočni viličarji so najpogosteje prisotni v skladiščih, kjer je potreben transport izdelkov z nestandardnimi dimenzijami. Tako so bočni viličarji primerni za dvig in premik cevi, desk, pločevine, kovinskih profilov in ostalega daljšega tovora. Za transport palet pa so primernejši električni ročni viličarji.


Bočni viličarji - tehnično dovršeni

Blagovne znamke podjetja Vetis veljajo za izredno kakovostne, saj podjetja redno vlagajo v inovacije in tehnično dovršenost. Zato imajo tako ročni, regalni in bočni kot tudi teleskopski viličarji dolgo življenjsko dobo, hkrati pa zahtevajo le malo truda za vzdrževanje. Bočni viličarji imajo sodobno zasnovano kabino, ki omogoča enostavno upravljanje, poleg tega pa je notranjost ergonomsko zasnovana, kar je še posebej pomembno pri dolgotrajnih delovnih nalogah.


Če vas zanimajo podrobnosti o bočnih viličarjih, nas pokličite po telefonu ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo.

 

Vetis d.o.o. | Bočni viličarji - povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
VETIS veletrgovina in servis, d.o.o., Ljubljana
Naslov
Litostrojska cesta 40 b
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
Tel.: 01 513 6300
GSM: 041 624 111
Seznam fraz
bočni viličarji, bočni viličar, viličar, viličarji
ZEMLJEVID