Veterinarski center Plevnik, Logatec: klinika za male živali

Veterinarski center

Smo edina veterinarska klinika, ki je specializirana za zdravljenje malih živali na področju med Ljubljano in Postojno. Na voljo imamo tudi terenske veterinarje za veterinarsko oskrbo rejnih živali. Nudimo visokokakovostne celovite storitve dobro izobraženega osebja v odlično opremljeni ambulanti v Logatcu. Zaupajte nam zdravje svojih ljubljenčkov in rejnih živali!


Veterinarski center Mateje Plevnik v Logatcu: primerno opremljeni za zdravljenje malih živali

V veterinarski postaji Logatec smo ponosni, da lahko našim pacientom nudimo vse potrebno za zdravljenje na eni lokaciji. Ob rednem izobraževanju zaposlenih skrbimo tudi za več kot primerno opremljenost naše veterinarske ambulante. Opremljeni smo z vsem, kar potrebujemo za diagnosticiranje večine bolezni malih živali. Naš veterinarski center ima tako poleg ambulante za male živali tudi lastno laboratorijsko postajo. Našim pacientom tako skrajšamo pot do zdravja, saj v druge klinike izven Logatca napotujemo le v primeru specialnih preiskav.

Vabljeni na spletno stran veterinarskega centra


Veterinarski center Plevnik v Logatcu: ekipa izobraženih in motiviranih ljubiteljev živali

Vsi zaposleni v Veterinarskem centru Plevnik smo od malega veliki ljubitelji živali, ki smo svojo ljubezen do živali spremenili v poklic. Veterinarska postaja danes zaposluje 8 veterinarjev in veterinarskih tehnikov, ki vam bodo z veseljem svetovali od najboljše izbire hrane za vašega ljubljenčka do primerne oskrbe po opravljenem posegu. Zaposleni v Veterinarskem centru Plevnik se zavedamo potrebe po stalnem izobraževanju in spremljanju novosti na naših področjih, zato se redno udeležujemo seminarjev in kongresov doma in v tujini. Zanašamo pa se tudi na že pridobljeno formalno znanje in izkušnje, ki smo jih pridobili tekom izobraževanj, praks v Sloveniji in tujini ter s prostovoljnimi deli v drugih klinikah v času študija.


Bolniki našega veterinarskega centra so male in rejne živali

Smo specializirana klinika za male živali, ukvarjamo pa se tudi s preventivo in z zdravljenjem drugih živali kot so:

  • govedo,
  • konji in
  • eksotične vrste živali.

Nudimo sledeče storitve:

interna medicina:


dermatologija:

  • pregledi,
  • zdravljenje kužnih bolezni kože ter
  • določanje in zdravljenje alergij;


RTG - rentgen;
ultrazvok;
laboratorij;
kirurgija:

  • sterilizacija psic in mačk ter kastracija psov in mačkov,
  • kirurško zdravljenje tumoroznih sprememb,
  • kirurško zdravljenje travmatskih poškodb, ugriznih ran ter
  • drugi posegi in operacije;


ortopedija;
stomatologija (zobna klinika za pse in mačke).


Klinika za male živali Plevnik imamo tudi trgovino z zdravo hrano in pripomočki za nego in prosti čas malih živali. Obiščite nas!