Garderobne omare vse bolj priljubljen kos pohištva

Garderobne omare po meri so nepogrešljivi del našega doma, saj so izdelane tako, da se na milimeter natančno prilagodijo danemu prostoru. Pa ne samo prostoru, ampak tudi vašemu slogu bivanja. Garderobne omare namreč ne predstavljajo zgolj funkcionalnega prostora za shranjevanje, temveč tudi izviren in estetski element.

Garderobna omara po meri bo v vaši spalnici ali predsobi poskrbela, da oblačila, torbe in obutev ne bodo ležala po celem stanovanju, ampak bodo lepo in urejeno pospravljena v omaro. Če si zaradi pomanjkanja prostora ne morete privoščiti, da bi v vaši predsobi ali spalnici stala še ena omara, je rešitev preprosta – odločite se za izdelavo garderobne omare z drsnimi vrati po meri. Garderobna omara z drsnimi vrati bo pripomogla k redu v vaši garderobi, okovje in vodilo za drsna vrata pa bosta prispevali k tihemu in enostavnemu odpiranju in zapiranju vrat. Še posebej priljubljena je kotna garderobna omara z drsnimi vrati, ki popolnoma izkoristi prostor kota.

Garderobne omare v splošnem delimo na samostoječe in vgradne garderobne omare. Najbolj očitna razlika med njimi je ta, da vgradne omare v celoti zapolnijo prostor, od stene do stene ter od stropa do tal. Prednost samostoječe garderobne omare po meri pa je v tem, da jo lahko premikamo po prostoru glede na naše želje in potrebe.

Garderobne omare

Načrtovanje garderobne omare z drsnimi vrati na podlagi vaših želja

Pred načrtovanjem vaše nove garderobne omare vam svetujemo, da pregledate svoja oblačila in dodatke, ki jih imate trenutno shranjene po različnih omarah. Preverite lahko, ali so vaša oblačila daljša ali krajša, kako težak je vaš plašč in koliko prostora utegne zavzeti športna oprema. Smiselno je torej narediti seznam in vnaprej ugotoviti, kaj potrebujete, saj se boste tako lažje odločili, ali potrebujete več obešalnikov ali več polic.

Dobro je tudi razmisliti, koliko ljudi bo garderobo uporabljalo in kje bo garderobna omara stala. Morda bi bila za vaš predprostor namreč še boljša rešitev kotna garderobna omara z drsnimi vrati.  Skratka, upoštevati je treba vrsto dejavnikov. Zagotavljamo pa vam, da bomo našli rešitev tudi v prostorih, kjer se vam bo to morda zdelo nemogoče.

Oglejte si na naši spletni strani

Izdelava in vgradnja garderobne omare z drsnimi vrati

Pri izdelavi garderobne omare z drsnimi vrati uporabljamo številne barvne kombinacije in materiale, med drugim iveral, steklo in pleksi steklo. Drsna vrata lahko opremimo tudi z ogledalom in tako optično povečamo prostor. V notranjosti je garderobna omara sestavljena iz polic in obešalnih palic ter predalov, dvižnih mehanizmov in različnih obešal. Aluminijasto okovje in vodilo za drsna vrata pa dodatno zaokrožuje in poudarja elegantno linijo našega pohištva.

Garderobna omara z drsnimi vrati je izdelana od stropa do tal in od stene do stene ter jo lahko vgradimo v hodnik, predsobo, otroško sobo ali spalnico. Če ni možna vgradnja garderobne omare od stene do stene, pa jo zaključimo s stranicami v prilegajoči se barvi.

Garderobne omare z drsnimi vrati

Preberite več

Garderobne omare Venge – estetika, dizajn, kakovost

Mizarstvo Venge je slovensko podjetje s 15. letno tradicijo izdelovanja kakovostnega pohištva po meri. Med njimi so tudi garderobne omare – tako z drsnimi vrati kot s klasičnimi vrati. Posebnost naših izdelkov je v tem, da so rezultat vaših želja, izdelani posebej za vas in zato unikatni. Pohištvo po meri je res nekoliko dražje, vendar vam omogoča maksimalen izkoristek prostora ter proste roke pri izbiri kombinacije in pri načrtovanju.

Venge je pravi odgovor za vse, ki iščete elegantno oblikovane garderobne omare v kombinaciji s kakovostnimi materiali in strokovno vgradnjo. Naše pohištvo po meri je namenjeno vsem, ki vas poleg praktičnosti zanima tudi estetika, dizajn in kakovost pohištva. Vse garderobne omare lahko dopolnite tudi s pohištvom po meri iz salona Venge in si tako zagotovite oblikovan prostor v zaokroženo celoto.

Vabljeni.