Katere storitve zajemajo storitve čiščenja v čistilnem servisu Valina?

Čiščenje predstavlja opravilo, ki nam v tem hitrem tempu življenja vzame še tistega nekaj prostega časa, ki ga imamo. Prav tega se zavedamo tudi v našem čistilnem servisu Valina, kjer smo pripravili številne ponudbe čiščenj tako za stanovanjske objekte kot tudi za poslovne prostore in nekatere ustanove kot so na primer zdravstvene ali izobraževalne ustanove.

Čistilni servis Valina

Kako pomembno je globinsko čiščenje vzmetnic in sedežnih garnitur?

Največkrat se ljudje sprašujejo, kako pomembno je globinsko čiščenje in kje vse je globinsko čiščenje potrebno izvajati. Čistilni servisi bodo takšno čiščenje navadno izvedli pri vzmetnicah, sedežnih garniturah ali preprogah, pa tudi na drugih kosih oblazinjenega pohištva. Vendar to ne pomeni, da sedežnih garnitur in vzmetnic ne moremo ohranjati čistih tudi sami, brez profesionalne pomoči. Dobro pa je, da se vsaj na vsake toliko časa odločimo za globinsko čiščenje sedežnih garnitur in vzmetnic ter si tako zagotovimo čisto in zdravo bivalno okolje.  

Na kaj vse moramo biti pozorni pri čiščenju sedežne garniture?

Ko se lotimo čiščenja sedežne garniture se moramo najprej zavedati iz česa je sedežna garnitura izdelana. Odstranjevanje madežev iz usnja je nekoliko enostavneje kot pa odstranjevanje madežev iz sedežne garniture, ki je narejena iz tkanine. Usnjeno sedežno garnituro navadno le prebrišemo z vlažno krpo in madeži bodo izginili. Če se soočamo s kakšnim zares trdovratnim madežem lahko posežemo po čistilu za usnje, ki ga je predpisal proizvajalec sedežne garniture. Na drugi strani je odstranjevanje madežev iz sedežne garniture, narejen iz tkanine, nekoliko težje. Tkanina običajno vpije madež, ki se ga tako težje znebijo tudi na čistilnih servisih. V vsakem primeru pa velja sedežno garnituro, izdelano iz tkanine, večkrat posesati, saj se tako znebimo prahu, ki bi se v nasprotnem primeru posedel v sedežno garnituro.

Pestra ponudba storitev čiščenja v čistilnem servisu Valina

V čistilnem servisu Valina ponujamo številne storitve čiščenja.  Stranke izbirajo med:

  • dnevnim in generalnim čiščenjem,
  • čiščenjem poslovnih prostorov
  • čiščenjem vzgojno-varstvenih ustanov
  • čiščenjem zdravstvenih ustanov
  • čiščenjem industrijskih obratov in okolice
  • čiščenjem avtomobilskih salonov in mehaničnih delavnic
  • čiščenjem trgovskih centrov, kinodvoran in športnih objektov
  • čiščenjem gospodinjstva.

Osebje našega čistilnega servisa je prijazno in podkovano s strokovnim znanjem poleg tega pa so vsi naši zaposleni izjemno marljivi in zaupanja vredni ljudje. V želji po čim boljših rezultatih v podjetju Valina poskrbimo tudi za stalno izobraževanje našega kadra. Poleg tega v čistilnem servisu uporabljamo in nudimo sodobna, ekološka čistila, stroje in pripomočke različnih dobaviteljev, s katerimi smo razvili dolgoletne, dobre in korektne odnose.

Globinsko čiščenje na domu

Stranke lahko pri nas izbirajo med dnevnim in generalnim čiščenjem. Redno oz. dnevno čiščenje nudimo za poslovne prostore, vzgojno varstvene ustanove (vrtce), šolske prostore in fakultete. Čistilni servis Valina se je specializiral tudi za čiščenje zdravstvenih ustanov, kjer zagotavljamo najvišji nivo čiščenj, ki je v zdravstvenih ustanovah še toliko bolj pomemben. Velik poudarek posvečamo tudi športnim objektom, ki zaradi svoje velikosti in specifike potrebujejo drugačen pristop. Čistilni servis VALINA poleg rednega dnevnega čiščenja nudi tudi generalna čiščenja prostorov, ki se izvajajo po naročilu, v obsegu in terminu, ki se ga določi skupaj z naročnikom. Veliko pozornosti namenjamo tudi čiščenju na domu. S stranko se natančno dogovorimo o obsegu čiščenja, poleg tega pa smo izjemno prilagodljiv tudi glede terminov čiščenja.

Ponujamo tudi storitve upravljanja in varovanja

Poleg vsega naštetega pa v podjetju Valina poleg storitev čiščenja ponujamo še storitve varovanja in upravljanja. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam o storitvah našega čistilnega servisa še zastavljajo.