V&D ZLATO

Več kot zlato. V&D ZLATO

Pošlji povpraševanje

Vlaganje v zlato in zlate palice so nova realnost


Vedno več ljudi se odloča za vlaganje v zlato, saj je to postalo zelo popularno. Ni pa le popularno temveč tudi zelo koristno in je lahko takšno investiranje denarja tudi dobičkonosno. Podjetje V&D se s tem ukvarja že od leta 2009 in je prvo slovensko podjetje, ki je ponudilo nakup plemenitih kovin ter investiranje denarja vanje.

Imajo tudi možnost mesečnega varčevanja v zlatu, ki je primerno za vse stranke. Skozi svoje delovanje nenehno opozarjajo na premajhna sredstva s strani države in na to, da mora vsak posameznik poskrbeti zase in za svoje preživetje. Opozarjajo na to, da lahko na svetu zaupamo le sebi in svojim odločitvam.

vlaganje v zlato

Zakaj se odločiti za vlaganje v zlato?

Vlaganje v zlato je trenutno v porastu, saj je vrednost samega zlata od leta 2018 do 2020 nenehno naraščala. Kljub temu je treba opozoriti, da imeti zlate palice še ne pomeni obogateti čez noč. To je dolg proces, ki lahko traja tudi več let. Na vlaganje v zlato močno vpliva gospodarstvo in dejavniki okrog njega in kar je pri tem posebej zanimivo je, da vrednost zlata, ko vrednost delnic in denarja pada, ravno obratno, narašča.

Investiranje denarja običajno predstavlja določen riziko, pa vendar se je nakup plemenitih kovin v zgodovini že izkazal za preverjenega, saj je cena stabilna in v trendu naraščajoča. Imetniki zlate palice lahko tako zlato kupijo, ohranijo vrednost premoženja in ko bo vredno veliko več, tudi za več prodajo. Tako lahko vlaganje v zlato postane del dolgoročnega načrtovanja naložb, ki vam bo v prihodnosti koristilo.


Kako postati lastnik zlate palice?

Zlate palice so odlična izbira za dolgoročno varčevanje in ponujajo varnost, likvidnost in donosnost. Ob enem pa s seboj zlate palice ne potegnejo davka na dodano vrednost, kapitalskega dobička ali dohodnine. Nakup plemenitih kovin je tako odlična zaščita pred inflacijo in pridobiva v času kriz. Z

late palice so na voljo v omejenem številu in tako po njih povpraševanje vedno bolj raste. Pomembno je, da seveda raziščemo trg in kupimo zlate palice pri zaupanja vrednem ponudniku, ki nas ne bo prenesel naokrog. Investiranje denarja je resna stvar in ga je tako potrebno tudi obravnavati. Tega se moramo zavedati mi kupci, kot tudi ponudniki sami.

Ob sklenjenem zaupanju se lahko obrnemo na prodajalce pri katerih bomo opravili nakup plemenitih kovin, ki nam bodo znali svetovati. Zlate palice bodo tako enostavno in hitro v naši lasti ter bodo varno čakale na naše preudarne odločitve. S samim ponudnikom se dogovorimo tudi o količinah zlata, ki jih bomo kupili.

investiranje denarja

Kako poteka varčevanje v plemenitih kovinah in ali je sigurno?

Če ne želimo oziroma nimamo kapitala za nakup zlate palice, je možnost tudi varčevanje v plemenitih kovinah. Pri podjetju V&D so razvili mesečno varčevanje v zlatem šparovcu, ki ponuja transparentnost, cenovno ugodnost, udobnost, fleksibilnost in učinkovitost.

Varčevanje v plemenitih kovinah je v bistvu način kupovanja fizičnega zlata za nižje mesečne zneske. Kar pomeni da je to še zmeraj vlaganje v zlato. Nakup plemenitih kovin lahko mesečno reguliramo in vplačamo toliko, kot želimo. Zlati šparovec lahko tudi zamrznemo in ga lahko kadarkoli znova odpremo in nadaljujemo z vlaganjem.

Fizično zlato oziroma zlate palice v katere vlagamo nosijo status Good delivery, ki je izjemnega pomena. Investiranje denarja se vrši enkrat mesečno in to za ploščice gramatur od 1 do 50 gramov. Varčevanje v plemenitih kovinah lahko poteka tudi preko direktnih bremenitev in povsem brez skrbi.

Vlaganje v zlato nam lahko v življenju še kako koristi. Lastništvo zlate palice nam lahko pomaga pri pokojnini, pri oskrbi otrok ali vnukov, za zdravstveno oskrbo, pri nakupih nepremičnin in za vse nepredvidljive življenjske dogodke, ki nas lahko doletijo. Investiranje denarja mora biti seveda zmeraj premišljeno in nikoli sunkovito. Nakup plemenitih kovin je eden izmed stabilnejših sistemov, ki deluje že več let.

nakup plemenitih kovin

Napovedi za prihodnost govorijo, da bo vlaganje v zlato samo še raslo in bilo vedno bolj dobičkonosno. In prav to je namen, da že sedaj mesečno poskrbimo za varčevanje v plemenitih kovinah. Težje nas bo doletela inflacija, recesija, kriza gospodarstva, nebo nas pestil davek in podobno.

Prednost zlate palice je tudi njena neuničljivost in nenehna likvidnost. To pa so izjemno pomembni dejavniki, pri večjih življenjskih odločitvah, saj nas lahko zunanji dejavniki velikokrat nenapovedano presenetijo. Ob nenadnih življenjskih spremembah je zmeraj dobro imeti rezervo, na katero se lahko obrnemo v kriznem stanju in izboljšamo kvaliteto svojega življenja ter se postavimo na noge.

Zlate palice lahko našo kvaliteto življenja dvignejo ali pa nas rešijo pred padcem. Zato je pomembno, da že danes začnemo razmišljati o pametnih odločitvah. To je recimo investiranje denarja. Morda nas bo ravno ta odločitev čez 20 let rešila bede vsakdana in bo nakup plemenitih kovin izpred mnogih let takrat zadnji sončni žarek, ki bo posvetil.

Varčevanje plemenitih kovinah je zelo stabilno, naraščajoče in profitabilno. Le dovolj vztrajni moramo biti, da vidimo rezultate, ki jih vlaganje v zlato prinese.

varčevanje v plemenitih kovinah