Protivlomni sistemi - nadzorni in alarmni sistemi za hišo

Na varnostni lestvici o zaščiti je na najvišjih mestih vedno zaščita svojih najdražjih in svojega premoženja. Slednjega poleg avtomobila navadno predstavlja tudi družinski dom. Njegove zaščite ne gre prepuščati naključju in volji vlomilcev. Sami morate poskrbeti, da bodo ustrezni protivlomni sistemi zaščitili vašo družino in dom. Morda zveni nekoliko pretirano, a če smo iskreni, so časi, ko smo lahko puščali odklenjena vrata, že davno mimo. Najbolj učinkoviti so še vedno alarmni sistemi za hišo, ki vključujejo tudi nadzorni sistem. Ti omogočajo stalen nadzor nad zgradbo in njeno okolico, hkrati pa vas v primeru nepravilnosti ali nezaželenega vstopa v hišo o tem takoj obvestijo.

Protivlomni sistemi Unipro d.o.o. za zaščito vašega doma

Protivlomni sistemi kot del inteligentne inštalacijeAlarmne naprave in senzorji

V zadnjih nekaj letih so izjemno priljubljene postale tako imenovane pametne oziroma inteligentne inštalacije, katerih del so tudi protivlomni sistemi. Gre za enoten sistem, ki omogoča popoln nadzor nad vašim domom, od ogrevanja do protipožarne in protivlomne zaščite. Protivlomni sistemi (alarmni sistemi za hišo, kontrola pristopa, senzorji, nadzorne kamere) so vključeni v nadzorni sistem, s katerim je ves čas pod nadzorom celoten objekt. Če razmišljate o takšnem načinu varovanja vašega doma, nam to sporočite, mi pa bomo izdelali projekt in vam omogočili, da boste med vsemi protivlomnimi sistemi dobili najboljšega zase.

Alarmni sistemi za hišoProtivlomni sistemi za hišo

Različni protivlomni sistemi večinoma temeljijo na zelo podobni zasnovi: vsi imajo nek senzor, ki zazna nezaželeno prisotnost ali vstop v objekt. To sporoči centrali, ki se odzove skladno s tem, kako je programirana. Lahko se oglasi alarm, poleg tega pa tako rekoč vsi sodobni protivlomni sistemi omogočajo javljanje nepravilnosti na mobilni telefon ali ustreznim službam. Navadno protivlomna zaščita vključuje tudi nadzorni sistem s kamero ali kamerami, prek katerih poteka stalen nadzor stavbe. Ne pustite, da bi vas nepridipravi presenetili - še preden se kaj zgodi, poskrbite za zaščito svojega doma in varnost svojih najbližjih!

Unipro d.o.o. | Protivlomni sistemi, alarmni sistemi za hišo, nadzorni sistem - povezave do naše spletne strani: