Nadzorna kamera za zaščito in nadzor stavb in prometa

Videonadzorni sistemi

Danes nas videonadzorne kamere spremljajo praktično na vsakem koraku. Morda se komu zdi to pretirano – in včasih je resnično tako. A če je nadzorna kamera na primer namenjena varovanju oziroma nadzoru stavbe ali prometa in je nameščena v skladu z zakonom, je lahko le koristna. Predstavljajte si, da pride do vloma ali prometne nezgode – očividcev ni, edina priča dogodku je nadzorna kamera. Edino z ustrezno tehnično zaščito, ki jo predstavlja video nadzorni sistem, lahko dokažemo, kaj se je pravzaprav zgodilo. Obenem pa je kamera tudi odlična preventiva, saj se že zaradi njene prisotnosti ljudje obnašajo bistveno drugače.

 

Videonadzorni sistemi in kamere v podjetju Unipro d.o.o.

 

Video nadzorni sistem v poslovnih stavbah in proizvodnih objektih

Poslovni objekti in trgovine ali gostinski lokali so izjemno priljubljeni med nepridipravi, ki želijo na hiter način priti do zaslužka. Nadzorne kamere, nameščene tako, da pokrivajo čim večje področje, so navadno že dovolj, da odženejo vlomilca. Če pa kamera kljub temu ni dovolj, s posnetka zlahka razberemo, kaj se je zgodilo. V podjetju Unipro d.o.o. bomo poskrbeli, da si boste izbrali najbolj ustrezne videonadzorne kamere, ter da bo vsaka nadzorna kamera nameščena na najbolj optimalno mesto. Če namreč obstajajo področja, ki jih kamera ne pokriva, jih bodo vlomilci zanesljivo izkoristili in ves trud bo zaman.

 

Videonadzorne kamere in zakonodajaNadzorna kamera dome

Po podatkih Urada informacijskega pooblaščenca so v zvezi z varovanjem osebnih podatkov in poseganjem v zasebnost ljudi najpogostejše težave ravno na področju video nadzora. Zakon zahteva, da je nadzorna kamera lahko nameščena, če je to jasno označeno, na tem obvestilu pa mora biti tudi jasno zapisno, kdo izvaja nadzor, in navedena telefonska številka, na kateri vam pojasnijo, kje in koliko časa se posnetki shranjujejo. Če je video nadzorni sistem nameščen na zasebni posesti in nadzorna kamera resnično snema le vašo posest, obvestila ni treba namestiti. Če želite svojo lastnino zavarovati tudi na takšen način, pokličite podjetje Unipro in svetovali vam bomo, kako to storiti na najbolj optimalen način.

 

 

Unipro d.o.o. | Nadzorna kamera, video nadzorni sistem, alarmni sistemi – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Projektni inženiring Unipro d.o.o.
Naslov
Mokrice 11
1360 Vrhnika
Spletna stran
E-pošta
01 7557 040
041 790 644
Seznam fraz
nadzorna kamera, video nadzorni sistem, videonadzorne kamere
ZEMLJEVID