Celjenje rane in oskrba rane  - obliži RECOVERY RX

Celjenje rane z RECOVERY RX obliži je učinkovito in enostavno. Pravilna in čim boljša oskrba rane poskrbi za posledično hitrejše celjenje rane ali otekline.

 

RECOVERY RXCeljenje rane  - naravna terapija RECOVERY RX

Celjenje rane z naravno metodo RECOVERY RX se uspešno uporablja v plastični in rekonstruktivni kirurgiji. Če je do sedaj celjenje rane povzročalo skrbi, je tu rešitev. Oskrba rane z RECOVERY RX bo hitra in neboleča. Oteklina gležnja ali oteklina kolena in druge otekline se bodo s pomočjo obliža hitreje zmanjšale. Zdravljenje z RECOVERY RX je prav tako novost na tržišču, kakor tudi obliži ActiPatch podjetja Unior Bionic d.o.o., ki odpravljajo bolečine v mišicah in sklepih.  


Otekline – učinkovita terapija RECOVERY RX

Otekline, ki nastanejo po poškodbi ali po operaciji se lahko učinkovito zmanjšajo in odpravijo. Je vaša oteklina gležnja videti obsežna? Kaj pa oteklina kolena po operaciji? RECOVERY RX omogoča hitrejše zmanjševanje otekline. Obliž se namesti na kožo, direktno na boleči del telesa. Spodbudi se hitrejše celjenje rane oziroma zmanjšanje otekline kot je oteklina gležnja ali oteklina kolena. Takšna oskrba rane in otekline je enostavna in primerna za domačo terapijo.


Oskrba rane s pomočjo obližev RECOVERY RX

Oskrba rane še nikoli ni bila tako enostavna. Oteklina gležnja ali oteklina kolena je odvisna od sposobnosti telesa in samozdravljenja, pri čemer vam učinkovito in hitro pomaga RECOVERY RX obliž. Obliž enostavno namestite na področje, kjer poteka celjenje rane ali terapija otekline. Elektromagnetno polje spodbuja celice k regeneraciji.


Unior Bionic d.o.o. | Celjenje rane in otekline, povezave do naše spletne strani:

  • Otekline
  • Oteklina gležnja
  • Oteklina kolena
  • Oskrba rane
  • RECOVERY RX
  • ActiPatch
  • Bolečine v mišicah in sklepih
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Kovaška cesta 10
3214 Zreče
E-pošta
03 757 83 64
Seznam fraz
celjenje rane, otekline, oteklina gležnja, oteklina kolena, oskrba rane, RECOVERY RX
ZEMLJEVID