Bolečine v sklepih in bolečine v mišicah odpravlja  ActiPatch terapija | Unior Bionic d.o.o.

Unior Bionic d.o.o.

 

Bolečine v sklepih upočasnjujejo vaše aktivnosti. Prav tako boleči sklepi obremenjujejo tudi vaš spanec. Na tržišču se je pojavil nov medicinski pripomoček, obliž ActiPatch, ki učinkovito zmanjšuje in odpravlja bolečine v mišicah in sklepih.


ActiPatch obliži - izvrstna tehnologija prihodnosti

ActiPatch obliži delujejo povsem naravno. Bolečine v sklepih se olajšajo varno in hitro, saj obliži ne povzroča alergij ter nimajo neželenih učinkov. Dokazano je, da obliži učinkovito zmanjšujejo bolečine v mišicah in sklepih. Boleči sklepi in revma vam ne bodo več zmanjševali kvalitete dnevnih aktivnosti in počitka.


ActiPatch obliž – delovanje na bolečine v mišicah in sklepih

ActiPatch obliž je medicinski pripomoček. Deluje na nizko frekvenčnem elektromagnetnem polju in vpliva na celice v telesu. Zdravi določena bolezenska stanja kot je revma in stanja po poškodbah, kjer so prisotne bolečine v mišicah in sklepih.  Zaradi svojih učinkov je elektromagnetna terapija priznana kot ena izmed najprimernejših metod zdravljenja tudi za bolečine v križu in bolečine v kolenih. Novost so tudi obliži ActiPatch Allay, ki lajšajo bolečine ob menstruaciji.


Bolečine v sklepih – odpravite bolečine v sklepih in mišicah sami

Bolečine v sklepih, pogosteje bolečine v mišicah in sklepih se največkrat zdravijo z analgetiki, ki odpravljajo zgolj simptome. To pomeni, da se vzroki za bolečine v sklepih ali bolečine v mišicah in sklepih ne odpravijo. Boleči sklepi postanejo del vsakdanjika in mislimo, da se moramo na bolečino tudi navaditi. Seveda ni potrebno! Obliži ActiPatch zdravijo bolečine v mišicah in sklepih, tako da elektromagnetno delovanje usmerijo v sam vzrok težave, v poškodovane celice. Spodbudijo njihovo regeneracijo. Bolečine v mišicah in sklepih ali bolečine v sklepih se tako hitreje zmanjšajo ali odpravijo.


Unior Bionic d.o.o. | Bolečine v sklepih in bolečine v mišicah, povezave do naše spletne strani:

  • Boleči sklepi
  • Bolečine v mišicah in sklepih
  • ActiPatch
  • Bolečine v križu
  • Bolečine v kolenih
  • ActiPatch Allay
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Kovaška cesta 10
3214 Zreče
E-pošta
03 757 83 64
Seznam fraz
Bolečine v sklepih, boleči sklepi, bolečine v mišicah in sklepih, ActiPatch
ZEMLJEVID