Hrbtenica in bolečine v hrbtenici – ActiPatch obliž

Hrbtenica oziroma bolečine v hrbtenici in bolečine v križu so eden najpogostejših vzrokov za obisk pri zdravniku. Mi pa vam ponujamo ActiPatch obliž, ki učinkovito zmanjšuje bolečine v hrbtenici in bolečine v križu z delovanjem nizkega elektromagnetnega polja.


Bolečine v hrbtenici in bolečine v križu

Hrbtenica ima pomembno funkcijo, saj daje oporo telesu, hkrati pa ščiti hrbtni mozeg. Bolečine v hrbtenici so znak degenerativnega bolezenskega stanja ali poškodbe, ki jo je hrbtenica utrpela. ActiPatch obliž zmanjša bolečine v hrbtenici in bolečine v križu. Izboljša funkcijo prizadetega dela telesa.


ActiPatch obliž odpravlja bolečine v hrbtenici in bolečine v križu

Hrbtenica sega od medenice do lobanjskega dna. Zmanjšana mišična moč ali zmanjšana sklepna gibljivost lahko povzroči bolečine v hrbtenici. Način življenja, sedeče delo, premalo telesne aktivnost in gibanja, prekomerna teža, prevelike obremenitve so dejavniki, ki povzročajo bolečine v hrbtenici in bolečine v križu. ActiPatch obliž je nova oblika terapije, ki ne vsebuje zdravil. ActiPatch obliž je dokazano varen, enostaven za uporabo, ne vsebuje lateksa in ne povzroča alergij ter nima neželenih učinkov.


Bolečine v križu - Bolečine v križu v nosečnosti – ActiPatch obliž ni primeren!!!

Bolečine v križu se pojavijo med petim in sedmim mesecem nosečnosti, lahko pa tudi že prej. Ženske, ki so bile k temu nagnjene že pred nosečnostjo, so bolj dovzetne za bolečine v križu. Že zgodaj v nosečnosti se lahko pojavijo bolečine. Hrbtenica je tako zaradi spremenjene telesne teže, zadrževanja tekočine v telesu, pritiska maternice, fizičnega napora še bolj obremenjena in zato se pojavljajo bolečine. ActiPatch obliž za bolečine v križu v nosečnosti absolutno ne priporočamo. Unior Bionic d.o.o. ponuja obliže za bolečine v kolenu, za bolečine v gležnju in za bolečine v ramenih.


Unior Bionic d.o.o. | Hrbtenica in bolečine v hrbtenici, povezave do naše spletne strani:

  • Bolečine v hrbtenici
  • Bolečine v križu
  • Bolečine v križu v nosečnosti
  • ActiPatch obliž
  • Bolečine v kolenu
  • Bolečine v gležnju
  • Bolečine v ramenih
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Kovaška cesta 10
3214 Zreče
E-pošta
03 757 83 64
Seznam fraz
hrbtenica, bolečine v hrbtenici, bolečine v križu, bolečine v križu v nosečnosti, ActiPatch obliž
ZEMLJEVID