Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Umetnost in zabava > Glasbila > Kitare in druga brenkala

Kitare in druga brenkala

Kitare in druga brenkala. Uglaševanje kitare je enostavno in hitro, ko imamo na voljo uglaševalec.

Trgovina Glasbena točka na Ptuju ponuja kitare različnih vrst in cenovnih razponov. Cena je primerljiva za aksutične in električne kitare.
v glasbeni trgovini Music Max dobite odličen ojačevalec za kitaro; akustično, električno... Kitarski ojačevalci so zelo pomembni za delovanje vsakega nastopajočega. Music Max d.o.o., Celje   
Kitara slovi kot najbolj priljubljeno in široko uporabljeno glasbilo. Kakovost zvoka je najpomembnejši kriterij pri nakupu kitare. Kakovost zvoka je bolj pomemben kot videz ali cena brenkala. Music Max v Ljubljani.
Kitare in druga brenkala so najpomembnejša glasbila vsake glasbene skupine. Akustične kitare, električne kitare, bas kitare vrhunskih proizvajalcev nudi Glasbeni atelje. Za shranjevanje kitare si omislite primeren kovčkek ali torbo za varno prenašanje kitare in brenkala.
V ponudbi trgovine Glasbena točka lahko najdete akustične in električne kitare priznanega proizvajalca Yamaha. Velik izbor kvalitetnih kitar je na voljo po ugodnih cenah.
Otroške kitare niso igrače ampak ohranjajo vse značilnosti običajnega inštrumenta. Prilagojene so tako, da se otroci začetniki naučijo pravilno igrati. Glasbena trgovina Glasbena točka nudi širok izbor akustičnih in električnih kitar.
Poskrbite za svojo bas kitaro in ji privoščite zamenjavo strun, ki jih lahko po ugodni ceni kupite v trgovini Glasbena točka.
Prodaja se ne omejuje le na cele kitare ampak tudi ostalo glasbeno opremo. Dodatki za kitaro (npr. note in akordi) se najdejo pri Glasbeni točki po ugodnih cenah.
Če iščete kvalitetno kitaro po ugodni ceni, preverite ponudbo trgovine Glasbena točka, kjer nudijo številne modele kitar priznanega proizvajalca Yamaha - ponudba vključuje tudi znamenite limited edition kitare!
Strune za klasično, akustično in električno kitaro delimo glede na vrsto kitare ter debelino strune. Debelejša kot je struna, trša je. Vrhunska kakovost!
Kitarski uglaševalec za enostavno uglaševanje kitare. Ugodni in izvrstni uglaševalci za akustično kitaro. Music Max d.o.o.