Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Umetnost in zabava > Glasbila

Glasbila. Otroška glasbila in glasbila za velike glasbenike

Glasbila. Otroška glasbila visoke kakovosti in glasbila za malo starejše glasbenike. V naši ponudbi izberite glasbila po vaši meri. Glasbila in pripadajoča oprema.

Najrazličnejše bobne, tudi bobne za začetnike, lahko najdete v naših prodajalnah glasbil in glasbene opreme Music Max. Kvalitetni bobni najrazličnejših vrst čakajo na vas.
Orffov instrumentarij nudi glasbila za otroke. Glasbila lahko predstavimo tudi v šoli ali vrtcu. Raznovrstna glasbila bodo popestrila učno uro glasbe. Pisana in zanimiva glasbila za otroke bodo otroke navdušile za glasbo. Naj glasbila pomagajo pri otrokovem ustvarjalnem razvoju.
V Melodiji Mengeš prodajamo trobila in pihala, strune za kitaro, klarinete in še vrsto drugih glasbil.
Vsak glasbeni začetnik se srečuje s problemi kako uglasiti svojo glasbilo. V trgovini Music Max vam poleg prodaje bobnarskih kompletov nudijo tudi svetovanje kako uglasiti vaš boben ali bobnarski komplet.
Trgovina z glasbili Melodija vam ponuja glasbila, kot so bobni, otroška diatonična harmonika, violončelo in drugo. Preverite ugodne cene.
Glasbila po vaši meri: harmonika, ksilofon, sintisajzer in drugo. Nudimo tudi otroška glasbila visoke kakovosti.
Bobni so še vedno priljubljena glasbila. Glasbeni atelje nudi različna glasbila, med bobni tudi navijaške bobne. Otroški bobni so glasbila, s katerimi bo otrok dobil občutek za ritem. Glasbila priznanih proizvajalcev lahko nakupujete kar v spletni trgovini.
Glasbena trgovina Music Max ima na izbiro veliko različnih glasbil s strunami po ugodnih cenah. Obiščite njihovo spletno trgovino ali pa pridite osebno v njihovo poslovalnico v Ljubljani ali Celju
Če potrbujete novo glasbilo, preverite spletno trgovino glasbenatocka.si ali pa se ustavite v trgovini, ki se nahaja v starem mestnem jedru Ptuja. Med široko ponudbo glasbil boste zagotovo našli pravo zase!